bende bir zamanlar daisy bb atan c02 tabanca vardı..gaz kaçağı olayından dolayı dağılmış duruyordu..valf sisteminde denemediğimiz conta türü kalmamıştı ..sonuç hep hüsran.. yeni elime geçti ve alet evinde düşündüm ne yapılabilir diye.
sunfıx denilen alman yapımı macun ilişti gözüme .hemen macunu kardım yeşil oldu. conta yatağını özenle doldurdum çakı ile üzerini bastırdım.sonra üzerine kapatan pistonu şarjlı matkapla yavaşca çevirdimki tam yatak oluştursun. bu arada hafi yağda sürdümki dolamasın.
kuruduktan sonra topladım . ve sonuç ; mükemmel.. kıyametlik bir valf oluştu. artık gaz kaçağı sorunu yok. bu sunfix denen ve çok güçlü yapıştırıcı macun iş gördü.motor blok çatlaklarınada kullanıyor sanırım.ama ustaca yapmanız gerekir. aynı sipop yatağı alıştırma gibi nazik bir çalışma. sanırım bu macun ile her türlü çatlak kapatılabilir. yatak bile yapılabilir. her havalı silahı olanın elinde bulunması gereken bir malzeme diye düşünüyorum.civatayı yağlayın somun bile yapabilirsiniz .o kadar dayanıklı bir malzeme. gaz kaçağı sorunu kökten halledilmiştir neticede