Feci yanmışım ben bu arada , iyi güneş vardı
4 NİSAN 2009 FİELD TARGET MÜSABAKASI
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Feci yanmışım ben bu arada , iyi güneş vardı
Aynen sana katılıyorum.. Benimde burun cevrem ve özellikle sol kulak ve sol yanak yanıktan muzdarip.
-
İlk Üç te derece alanları tebrik ederim....Özellikle Serdar da gelişme var tebrikler...
Osman abi, Serdar benim dürbün ayaklarına şükretsin 2. turun ortalarında dürbün ayaklarını sıkmadığımdan ileri geri kaydığını farkettim
yoksa 3.lüğü kimseye kaptırmazdım
-
bu arada skyplume ile kyucel arasındaki çekişme izlemeye değerdi.
ilk 3 tur sonunda puanları eşitti, ve diğer yarışmacıların baya önündeydiler.
4. turda ikiside full çekip 9da 9 vurdular heyecan son tura taşındı.
son tur ikisi arasında tam bir stres savaşı halinde geçti, nefesler tutuldu
ama son turda uzun boyunun avantajını kullanan Kamuran ilk ayağın galibi oldu.
-
katılan herkese teşekkürler çok güzel bir gündü
yanıktan bende muzdaribim, ensem yüzüm yanmış güneşten
ilk 3 teki arkadaşları tebrik ediyorum
kyucel ile skyplume arasındak çekişme güzeldi sonucu foto finish belirledi, son atış..
bugun dua edin iyi günümde değildim yoksa siler süpürürdüm tabloyu
-
Çok istemmeme rağmen aranızda olamadım. İlk üçe giren Kamuran, Göktuğ ve Serdarı tebrik ederim. Üçüde Aqua kulüpten kuru havalı tüp aldılar. Gösterdikleri yüksek performans herhalde ondan. Ben tüpümü halen almadım ama pazar günü PS'deyim. Selamlar.
-
Hepinizi çok özledim. İnşallah en yakın zaman içinde yanınızda olurum.
-
Sevgili arkadaşlar ben niye her tarafı siperli şapka taktım sizce. Güneşi görünce saklanmak lazım. Fotolarda dikkat ettim de her atış yapanın tepesindeymişim.
-
Bütün yüzüm alev alev yanıyor Mısır çöllerinde bile yanmadım burada yandım
-
İlk Üç te derece alanları tebrik ederim....Özellikle Serdar da gelişme var tebrikler...
saol Osman abi ama bu daha başlangıç
Harika bi gündü katılan bütün arkadaşlara teşekkürler, Ayrıca puan tablosu için Kamuran abiye, Fotoğraflar içinde Mustafa abiye teşekkür ederim ellerinize sağlık
-
saol Osman abi ama bu daha başlangıç
Harika bi gündü katılan bütün arkadaşlara teşekkürler, Ayrıca puan tablosu için Kamuran abiye, Fotoğraflar içinde Mustafa abiye teşekkür ederim ellerinize sağlık
Serdar puan tablosu konusunda Evren'nin eline su dökemem açıkçası. Bunu hazırlarken de Evren'in daha önce yaptığı tablolara benzetmeye çalıştım.
-
Kamuran abi şablonu sana da yollayayım da, hem benim katılamadım günlerde kolaylık olur, hem de tüm sonuçlar aynı formatta olur.
-
arkadaşlar dereceye giren arakdaşları tebrik ediyorum.sizinle daha yeni tanıştım.inşallah aranızda olurum.
-