Çukurove Team üzerimizden şu miskinliği atalımda yarına bir buluşma ayarlıyalım.S
Buluşma
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ne demek mehmet abı emrın olur togayı aradım zaten sınavı varmıs veysınınde sınav bıttıkten sınra gıderız haberlesırız abı saygılar
-
sınavdan sonra çok güzel vakit geçirdik.
herşey çok güzeldi mehmet abiye teşekkür ederiz.
saygılar
veysi
-
Evet güzeldi gerçekten ama ani oldu be Veysi abi, Geleceğinizi bilmiyordum çat gelince hiç hazırlık yapmadan gitmiş olduk fotoğraf makinası falan almadım yani. Pillerde boştu...
-
açık arttırma devam ediyor şuandaki verilen teklif 1,00 tl
-
mehmet abim ,
ben daha büyük oynuyorum 100 ytl hadi bakalım ısrarla takip ediyorum.
kim geçecek teklifimi
-
acele edin fx almaya çalışıyorum
-
abim sen fx alacaksın inşallah sana fx değil daha güzelleri yakışır abim
benim teklifimi geçen yok kendi teklifimi kendim geçeyim o zaman
200 ytl diyorum.
yokmu arttıran
( inşallah olmazda ben kendi kendime arttırırım )
abim aksesuarlarıda yazda nelere sahip olacağımızı bilelim
saygılarımla
veysi
-
Ben de 205 TL diyorum.
-
ben beş ve sıfırın yerini değiştiriyorum
250 ytl diyorum.
hadi bakalım onur.
( gel sana rüşvet vereyim ihaleden çık sana bir tane bilgisayarın için klavye vereyim
ihaleden çık
-
İlahi Veysi abi.
-
Hani yine buluştunuz.... Fotolar nerde??
yok ya bu çukurova team benim gözümden düştü
-
abim selam.
fotoğraf işi bizim digital adam varya onur halledecekti.
ancak bu buluşmada makineyi getirmedi.
inşallah bu haftaki buluşmanın resimleri süper çıkacak.
saygılarımla
veysi
-
Veysi abi bu hafta buluşma olacak mı? Benim sınıftan 2 - 3 arkadaşta bu işi sevecek gibiler yani istekleri varda olmazsa onlarda gelsin müsait olursa ortam.
-
valla onurcum biliyorsun benden daha kıdemliler mehmet abimiz togay ve serkan var
bende onlara bağlıyım olursa bende 3 arkadaş getirecem onlarda kendi çaplarında havalı tüfekleri ile
av yapıyorlarmış.inşallah olur bu işin tadını bir defa alan birdaha bırakmak istemez.
hadi bakalım açık arttırmaya.
bu gidişler ( inşallah ) uygun bir fiyatla bende kalacak ihale
mehmet abi aksesuarlarıda yazarmısın.işe biraz daha heyecan katalım
-
bende gelmek isterim ama söz veremem. malum eşimi ve çocuklarımı da düşünmeliyim.
raider için aksesuar ne vereyim sana. 2 tane kundak yetmez mi. bir de cfx si vereyim -
yok abim öyle demek istemedim.
hani ilan verirken yazarlarya işte yedek tüp yedek hortum,kolay dolum ucu kılıf falan yazarlarya abim onu dedim.
yoksa senin tüfeğin güzelliğini bilmeyen yok abim.allah nazardan saklasın ve seni fx gladiator sahibi beni de raider sahibi yapsın inşallah
-
şimdi elime yatagun 'dan sipariş ettğim oringler, silikon gres ve FX diabolo exact pelet elime ulaştı. hafta sonu bakımdan da geçireceğim. raiderı haftaya satılığa çıkarıyorum. bilgilerinize.
-
Mehmet abi sana FX yakışır valla.
-
kısmetse alacağım. darısı herkesin başına onur.
-