hatsan mod 125 pellet yükleme

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • hatsan mod 125 pellet yükleme

mustafa abi merhaba ...ve diğer site sakini arkadslarım

tüfeğimin pellet yükleme yerindeki siyah contanın kenarı biraz asındı ama atışlarımı ve isabetini etkilemiyor zannedersem acaba bu bana sorun çıkartırmı?

birde mustafa abi bu contadan bulup deyiştirebilirmiyiz ? yada neyapmalıyım ?

birde unutmadan double up motor yağını denedim ..mükemmel ...bu bilgi için sonsuz teşkkürler...

herkese saygılar ...

not :hatsan mod125

• Direk şahıs muhatap almak itemişsiniz ama bende fikrimi söyliyim. Aynı model tüfeğimde aynı sorun vardı. Bir gün tetik düşürdüğümde öyle bir patlama sesi çıkardı ki uzun süre çınlamadan kendime gelemedim. Yanımdaki arkadaşlar bile müthiş rahatsız oldular. Conta bir süre sonra hava kaçırıyor ve o sesi bir kere duyarsanız bir daha tetik düşürmek istemezsiniz. Conta fabrikadan temin edilir büyük ihtimalle.

• Benim 125 in contasıda çatladı,dün fabrikayı aradım ve az öncede contalar elime ulaştı.

İsterseniz fabrikayla bir görüşün.

AT 44 WX 10-LW BULL-PUP :love:

Blow Tabanca 4.5 mm

Üzümlü Kaplan 7+1 12 Cal Otomatik

HER MODEL TÜFEĞE İSTEDİĞİNİZ MODELDE AHŞAP KUNDAK YAPILIR.

[Resim Engellendi: http://i45.tinypic.com/33omgjo.jpg]

Musa KARAOĞLAN

• Resmi Gönderi

Sevgili Hüseyin kardeşim, forum kültürümüzde şahsa yönelik konu açmak pek uygun olmuyor çünkü forumlar tartışma ve paylaşım amaçlıdır, herkes fikirlerini beyan eder,

Bu arada bu contayı nereden bulursunuz bilemiyorum, ama sanırsam O Ring benzeri bir şey oto sanayi sitelerinde hırdavatçılardan temin edebilirsin,

• Hatsan 0 232 878 91 00 buyrun arayın sorun mutlaka ellerinde vardır. Hatta bu garanti kapsamında olması lazım .

• o oring aşınmışsa veya orada yoksa ve o şekilde de tüfeği kullanmaya devam edrseniz yakın zamanda oringle birlikde birde mod 125 yayı aramak zornda kalırsınız. çünkü hava kaçağı oldugu için boş atış yapıyor gibi hava zorlanmadan cıkacağından dolayı yay hızlı carpar ve kırılır mustafa abinin de dediği gibi oringi sanayi sitelerinde de bulabilirsiniz.

• Hatsana yedek parça gerektiği zaman güngör avdan istiyorum ücretsiz olarak gönderiyorlar çokda nazikler, ellerinden geleni yapıyorlar pcp için namlu oringi ve birkaç parça istedim fabrikadan getirtip yolladılar..güngör av 02324619332

• Bu o-ring silindir şeklinde. Neredeyse çapı kadar içeriye gömülüyor. Böyle birşey sanayide olmaz diye ben aramamıştım. o-ringi ters çevirip taktım. Düzeldi.

• Resmi Gönderi

Bu o-ring silindir şeklinde. Neredeyse çapı kadar içeriye gömülüyor. Böyle birşey sanayide olmaz diye ben aramamıştım. o-ringi ters çevirip taktım. Düzeldi.

+ 1

Daha mantıklı olur, ben ayrıca kanalın dibine 2 - 3 damla japon yapıştırıcı damlatıyorum, kuruduktan sonra contayı yerleştiriyorum, yükselme sağlaması için.

• Ben camında 3metreye - 1 metre boyunda O-ring yazan bir hırdavatçıya gittim. Birde numune götürdüm. Adam evir çevirdi bir tarafı düz conta gibi bir tarafı oring gibi dedi. Bu olsa olsa co-ring olur #hims ama imkanı yok bulamazsın bunlardan dedi. Belki 1000 çeşit o-ring vardı ama bendekinden yoktu. ;( İstedim Hatsan göndermiş sağolsun 20 tane :!::D

• mustafa abi özür dilerim bilmiyordum şahasa yönelik yazmanın yasak olduğunu...

ama ben pellet yükleme diye yazdım cevap gelmeyince direk sana seslendim umarım kabalık olmamıştır

kusuruma bakma ...benim için burdaki herkes çok deyerli arkadslarım ve zevkdaslarım.

o ring nasıl ters cevrilcek anlamadım :((

yardımcı olan tüm arkadslaerrıma sonsuz teşekkür...

yaz geldi güzel ve isabetli atışlar dilerim ;tufey#

• mustafa abi merhaba ...ve diğer site sakini arkadslarım''

sevgili ilker kardesim ben direk şahıs muhatap almadım üstteki yazıyı dikkatlice okursan eyer..

zaten cevap veren artkadslarımı sitede takip ediyorum onlarda mod 125 kullanan ve seven arkadslaerım

yardımın için çok tesekkür ederim....ters cevirmeyi deneyeceğim mutlaka...

saygılar

• Kocaman Mustafa Serdar Bey yazıyor. Bana seslenmediniz herhalde. Ayrıca suçlamada da bulunmadım.

Mustafa Serdar diye büyük ve kalın punto kullanılınca forum arkadaşları geri planda kalmış ki Mustafa beyde yorum getirmiş. Suçlama olmadan savunma yaparsanız karşıdakini kabahatli psikolojisine sokarsınız.

Not: Türkçemize özen gösterelim ki karşımızdakine saygımız olduğu belli olsun.

• Ben camında 3metreye - 1 metre boyunda O-ring yazan bir hırdavatçıya gittim. Birde numune götürdüm. Adam evir çevirdi bir tarafı düz conta gibi bir tarafı oring gibi dedi. Bu olsa olsa co-ring olur #hims ama imkanı yok bulamazsın bunlardan dedi. Belki 1000 çeşit o-ring vardı ama bendekinden yoktu. ;( İstedim Hatsan göndermiş sağolsun 20 tane :!::D

bizi de görürsün artık ;kihhik,