Sonunda (3 günlük!!!) tüfeğim servisten geldi. Tabi Hatsanın mükemmel servis anlayışına dair okuduklarımdan sonra bende merak içinde eve geldim ve ilk izlenimlerimi ve kendi çapımda amatör grupmanımı sizinle paylaşmak istedim. söylediklerine göre sadece conta değişimi ve genel bakım yapılmış. ama gerçekten ses,tepme ve isabet konusunda oldukça fark var. tabi hiç dizel olamamasına karşın güçte benim beklentilerimi karşılayacak ölçüde. Ama!!! be ey güzel Hatsan firması; madem sadece genel bakım ve conta değişimiyle tüfek bu hale gelebiliyosa (sakın yanlış anlaşılmasın hw97k dan bahsediyo gibi olmayım 125 TL bu tüfek) neden en başta bu bakım yapılmıyor?? yani bakın öyle satın silahrarı değilmi? Şimdi ben birdaha hatsan alırsam kutusunu açmadan yollasam firmaya ve bakımını yapıp göndermelerini istesem haksızmıyım sorarım size?? bu arada servis anlayışı da gerçekten iyimiş yanlış anlaşılmasın Gel gelelim benim kağıt parçalarına yapmaya çalıştığım grupmanlara . Optima 4x20 dürbün kullanarak; Gamo_ pro match,pro magnum, expander ve TS18 ile yaptığım denemelerde en iyi sonucu açık ara pro match ile aldım ve atışlarımı pro match ile yaptım.ilk defa resim yükleyecem umarım başarılı olurum. Bu arada resimde sağ taraftaki büyük hedef kağıdı Hatsan tarafından tüfekle beraber gönderilmiş ben anlamadım bişey. kısa mesafeyse (çok kısa ) benimkiler bundan iyi. ama mesafe yazmıyo? bu konuda bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim. değerli yorumlarınız benim için önemli...
Saygılar,Selamlar...