Mustafa bey FX Royal 400 ruyalarıma girecek.Biraz erkene almak mümkünmü.Tamda işte bu derken.Acaba isteğe bağlı getirmeniz mümkünmü saygılar.
En iyi FX Modeli hangisi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
- Resmi Gönderi
Mustafa bey FX Royal 400 ruyalarıma girecek.Biraz erkene almak mümkünmü.Tamda işte bu derken.Acaba isteğe bağlı getirmeniz mümkünmü saygılar.
Mümkün ama en az 10 silah siparişi almam gerekir, çünkü yedek parçası vs... yatırımı maliyetlerini karşılamalı, fiyat olarakta Gladiatorden 170 Euro yüksek.
-
FX T12 ve diğer ahşap modellerde sadece ahşap olarak kaliteli Ceviz kullanılıyor ve daha bizim alışımızda ahşap farkı 200.oo Euro,
Fakat bugün 2009 fiyat listesini gönderdiler buna göre ceviz kundak farkını 150.oo Euroya çekmişler, tabi buraya geldi vergiler - KDV derken yine 200.oo Euroyu bulacak, ve yeni listede Storm ve Gladiator ün PA "pump action" modelleri üretimden kaldırılmış bunun yerine FX Royale 400 Ceviz kundak önden 400 cc tüplü model ilave edilmiş, ama bu kriz ortamında bu yıl için ithalat düşünmüyoruz.
teşekür ederim 200 £ gerçkten çok para. storma üzüldüm şimdi..
-
FX T12 ve diğer ahşap modellerde sadece ahşap olarak kaliteli Ceviz kullanılıyor ve daha bizim alışımızda ahşap farkı 200.oo Euro,
Fakat bugün 2009 fiyat listesini gönderdiler buna göre ceviz kundak farkını 150.oo Euroya çekmişler, tabi buraya geldi vergiler - KDV derken yine 200.oo Euroyu bulacak, ve yeni listede Storm ve Gladiator ün PA "pump action" modelleri üretimden kaldırılmış bunun yerine FX Royale 400 Ceviz kundak önden 400 cc tüplü model ilave edilmiş, ama bu kriz ortamında bu yıl için ithalat düşünmüyoruz.
ben de mi bir hata var da royal 400 ü nette bulamıyorum -
- Resmi Gönderi
Nette bulamazsınız, AirGnTürk Galeri bölümünde fotoğrafını bulabilirsin fotoğrafta alttaki silah [gallery]1651[/gallery]
-
pcp ve multipupump birleşmi olan silahın modeli ne?1 atış için ne kadar pompalamak gerekiyor?ve bu bir atışın hızı ne kadar?
-
- Resmi Gönderi
pcp ve multipupump birleşmi olan silahın modeli ne?1 atış için ne kadar pompalamak gerekiyor?ve bu bir atışın hızı ne kadar?
Deniz bu multipump ile ilgili FX bilgi geçmedi, küresel krizden dolayı üretimi ertelendi, ama klasik bir multipump değil, pc multipmp birleşimi bir şey, ve hızlar pcp lerle aynı hatta biraz da fazla, pompalama sonrası 8 - 10 atış yapılabiliyor deniliyor.
-
FX ROYAL 400 diğer fx lerden dahamı güçlü acaba...
-
makul bir pompalama evresi sonrası 8-10 atış yapıyorsa çok iyi.hatta olağanüstü.yok eğer 60-70 kere pompaladıktan sonra 8-10 atış yapıyorsa klasik pcp lere pek alternatif olamaz gibi geliyor bana.
-
- Resmi Gönderi
FX ROYAL 400 diğer fx lerden dahamı güçlü acaba...
Bize gönderilen kataloglarda kız ve güç verileri geçmiyor ama diğer FX modellerinde kullanılan mevcut ideal valf sisteminin dışına çıkılacağını sanmıyorum.
-
Multipump Multipump FX .... FX Royale
-
-
FX royale 400cc gerçekten çok hoş olmuş ahşap kundak harika mükemmel görünüyor gladiatorün tahtını sarsabilir
-
FX royale 400cc gerçekten çok hoş olmuş ahşap kundak harika mükemmel görünüyor gladiatorün tahtını sarsabilir
hiç sanmam benim hoşuma gitmedi zevk meselesi ki fx gladıator ile daha karpuz keseceğiz
-
hiç sanmam benim hoşuma gitmedi zevk meselesi ki fx gladıator ile daha karpuz keseceğiz
Karpuzda bende varımda büyük tüpü severim ve ahşap kundak hastası olduğum için direk olay budur dedim.
-
bana göre bu sorunun cevabı çok basit en iyi fx paranın yettiği alabildiğin fx modelidir. hepsi birbirinden güzel çünki.
-
bana göre bu sorunun cevabı çok basit en iyi fx paranın yettiği alabildiğin fx modelidir. hepsi birbirinden güzel çünki.
doğru, bence en güzeli gladiatör, ama aklımda T12de var
-
Bence de en güzeli T12 ama aklımda gladiator de var
Takas edelim istersen
-
-
doğru, bence en güzeli gladiatör, ama aklımda T12de var
abi iğne iplik atışlarına başladıkmı aklında kalmaz en düşük mesafe 100 metre nasıl
not: sigara bu mesafelerde kalın geliyor kesmiyor
-