Umarım en kısa zamanda daha güzeline sahip olursun...
Yeni tüfeğim FX Gladiator
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Abi yeni tüfeğin hayırlı olsun gerçi uçmanın yerini tutmaz ama havalıtüfekle atış inanın bir numaralı stres giderici ilaç
-
Bu sıralar fazlası ile ucak seyahatinde bulundum.. Belkide Ufuk bey bizi ulaştırmıştır birkaç yere
Güzel seçim Ufuk bey hayırlı olsun...
-
Ufuk bey, hayırlısı olsun ve isabetli atışlar diliyorum size.Havacısınız,ortak dostlarımız olabilir.Ayrıca, benim peder Yeşilköy kuleden emeklidir.Belki görüşmüşlüğünüz vardır, Ali Gözcü yani havacılık dilinde nicki ALFA GOLF.
-
HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLANIN.EN GÜZELİ FX.
-
Ufuk Bey hayırlı olsun ...
kazasız ve isabetli atışlar -
HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLANIN.EN GÜZELİ FX.
Ozker bey sitemizde büyük harflerle yazmıyoruz.(Bağırmak anlamına geldiği için) -
hayırlı uğurlu olsun , isabetli atışlar
-
özür dilerim bilmiyordum.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın
-
Hayırlı olsun yeni sevgiliniz. Darısı başımıza.
-
Ufuk bey, hayırlısı olsun ve isabetli atışlar diliyorum size.Havacısınız,ortak dostlarımız olabilir.Ayrıca, benim peder Yeşilköy kuleden emeklidir.Belki görüşmüşlüğünüz vardır, Ali Gözcü yani havacılık dilinde nicki ALFA GOLF.
Ali beye çok çok selamlar,bizler ancak birbirimizi seslerimizden tanırız.Onlar sayesinde hayatta kalırız,babanın benim yerime ellerinden öp. -
Eh hadi bakalım havalar da güzelleşiyor.Şu sizin atış yerlerini görmeyen yeni arkadaşlara yapın bir güzellik de şu atış olayına yavaş yavaş başlayalım dimi ama...
-
Hayırlı olsun. İsabetli atışlar.
-
Güle güle kullanın. İsabetli atışlar.
-
hayırlı olsun güle güle kullanın
-
Bu gün önce 25 metre sonra 50 metre en son da 100 metreden sişe patlatma denemeleri yaptım.SONUÇ: Başka ne diyebilirim bilmemki...
-
Maşallah deyin yeter:)
-
Maşallah maşallah.Özellikle 200 ile 160 bar arasında ateşli silah kadar etkili diyebilirim.G3 gibilerden bahsetmiyorum...
-
ısınmaya başlamışsınız ama dürbünden şişenin kırılması ne kadar güzel oluyor değilmi? özellikle 100metre ve ötesinde
-