Hill pompalar nasıldır?Fx t12 silah almayı düşünüyorum fakat Fx pompa kalmamış.. Fx pompa yerine hill pompa alsam ayrı bir dolum aparatına gerek olur mu?
Bilgilerinizi bekliyorum..
FX T12 almayı düşünüyorum fakat..
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kullanabilirsin ayrı aparata gerek yok t 12 alana yanında gelmesi lazım
-
Anlamadım ne gelmesi lazım?dolum aparatı mı?
-
Fx pompalar sanırım 1 aydan önce gelmeyecek miş..Hill pompalar kaliteli midir acaba?
-
dolum ucu tüfekle beraber geliyor sitesinde öyle yazıyor
Aksesuarlar :ABS malzemeden sert plastik taşıma çantası (standart)
1 kutu 500 lük FX Pellet (Standart)
1 Adet Şarjör (Standart)
Hızlı dolum Adaptörü (Standart)
Hızlı Dolum aparatı "Hortum ve Scuba Tüpe Bağlantı" (Opsiyonel)
Dürbün ve dürbün ayağı (Opsiyonel) -
Hill dünyada yüksek basınçlı pompalarda isim yapmış birkaç markadan birisidir, burada kullanan arkadaşlarımız var memnunlar. pompalama işi FX pompaya göre biraz daha zor, ama kaliteli bir pompa.
-
Ben kullanıyorum ve memnunum. Pompa markalarının en önde gelenlerinden biri. Ayrıca arzu ederseniz elimde hiç kullanılmamış Hatsan pompa var, ambalajında duruyor. Onu uygun fiyattan verebilirim.
-
merabalar öncelikle ilgine teşekkür ederim..
Hill pompayla dolumu T12 ye kaç dakikada ve kaç pompalama hareketiyle sağlıyorsun?Fx pompa almayı neden düşünmedin?
saygılar.. -
O aralar stokta FX pompa olmadığı için alamadım. FX geldiğinde ben Hill pompayı almıştım Denk gelmedi yani
100-200 bar arası 5 dakikadan kısa sürede doluyor. Yaklaşık 100 basış -
Yaklaşık 100 basış
Pompası olanlar sanırım çok iyi karın kaslarına sahip olacaklar.Baksanıza 100 basış -
Pompası olanlar sanırım çok iyi karın kaslarına sahip olacaklar.Baksanıza 100 basışgladiatör deneyin birde
120-140 bar 70 pompa
140-150 bar 33 pompa
150-160 bar 45 pompa
160-170 bar 45 pompa
170-180 bar 44 pompa
180-190 bar 41 pompa
190-200 bar 38 pompa
toplam: 316 pompa -
Güzel kol karın kası yapıyor Ama yaylıdaki gibi tek taraflı kas gelişmiyor , dengeli gelişim için pompa diyorum
-
Glad'da 120-150 bar arası at44'de 100-200 bar arası'na denk geliyor..