Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
Değerli paylaşımın için teşekkür ederim. Daha öğrenmemiz gereken çok şey var. Bunları gördükçe mesleğimden utanıyorum. Ama şunu da unutmamak gerekir ki bu mühendislere eğitimi veren de bu hocalar
Sonuna kadar dikkatle inceledim, mühendislik okumamış kişilere dahi çok şey verebilir.Bence forum üyesi arkadaşlar diger yazışma gruplarında bu bilgileri mümkün olduğu kadar çok paylaşmalı.Sonsuz teşekkürler.
Sonuna kadar dikkatle inceledim, mühendislik okumamış kişilere dahi çok şey verebilir.Bence forum üyesi arkadaşlar diger yazışma gruplarında bu bilgileri mümkün olduğu kadar çok paylaşmalı.Sonsuz teşekkürler.
Çetin abi beni tanırsın saha deneyimimi bilirsin ama bu tip mühendisler bizim gibi işine dört elle sarılan işini bilen mühendislerin adını lekeliyorlar. bu kabul edemeyeceğim bir konu, bir turşu çıkacak hatalı imalat yaptıracak bunun ceremesini biz çekeceğiz allah korusun
Oooo prof. Ahmet Topçu hocamın yazıları, harika kitapları vardır kendisinin, zaten kendisi Türkiye de sayılı betonarme duayenleri arasındadır. Kendisinden 5 kredilik Betonarme yılsonu bitirme projesi almıştım da yarım dönem hayatımın en zorlu ama bir okadar da eğitici ve bilgi dolu dönemi olmuştu.