Merhaba Arkadaşlar,
Yatagun'dan FX Gladiator DA / Gladiator DA almayı planlıyorum. Bu PCP den kullanan arkadaşlar var mı?
Herkese selamlar
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Merhaba Arkadaşlar,
Yatagun'dan FX Gladiator DA / Gladiator DA almayı planlıyorum. Bu PCP den kullanan arkadaşlar var mı?
Herkese selamlar
var
sağ baştan saymaya başlayalım,
1 sideprensi07
Memnun musunuz?
forumu araştırırsanız, bol bol kullanan var. ben varım, Ankara'da benim bildiğim 4 tane daha var, memnunuz. Bursa'da bir arkadaştada var, onunla da görüşün isterseniz.
Ben 3 gün önce aldım. Mükemmel bir tüfek. Atış istikrarından tutun da kalitesine kadar herşeyi ile harika.
Alınacaksa kesinlikle FX alın derim...
glock19 arkadasım once foruma hosgeldın dıyorum bende bursalıyım.Kendı kanaatımce alınabılecek en kalıtelı ıkı tufege sahıbım, allah olmayanlarada nasıp eder ınsallah.Yaylı olarak HW 97K ve PCP FX Gladiator.Sakın fıkrını degıstırme derım.
al al mükemmel tüfek
Cok tesekkur ediyorum. Bir adet aldik. Henuz atis yapma firsati olmadi.
Herkese selam.
İste simdi yandın atısa gitsen doyamazsın eve dönüsün zor olur. Gidemesen atışa buseferde akşam yatamazsım uykun kaçar. Kazasız belasız hayırlı günlerde kullanın dogru seçim
En doğru kararı verdiniz,pişman olmayacaksınız,güle güle kullanın.Pellet stoklarınızı artırmanızda yarar var ve FX pellet en iyi neticeyi veriyor.
İste simdi yandın atısa gitsen doyamazsın eve dönüsün zor olur. Gidemesen atışa buseferde akşam yatamazsım uykun kaçar. Kazasız belasız hayırlı günlerde kullanın dogru seçim
Tam beni anlatmış Benimde Gladyatörü alalı 10 gün oluyor. Atış yapacak yer sıkıntım da var. Hep kafamda hayali atışlar yapıp duruyorum ve 26'sındaki buluşmayı dört gözle bekliyorum
Önce silahınız hayırlı olsun diyorum. Çok isabetli bir seçim. Ankrara ekibi olarak biz çok şanslıyız. Hem yaz kış demeden atış yapacak yerimiz var, hem de birbirinden değerli arkadaşlarımız var.
Herkese selam.
Sizi uyarıyorum. Madem atmadınız sakın daha da atmayın Çünki ereoin gibi bağımlılık yapıyor. Hep yanında taşıyıp atış yapmak isteyeceksin. Benden söylemesi.
Uyarmadı demeyin..
Bursa pcp lendi yahu.Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullanın.
Bursa pcp lendi yahu.Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullanın.
Bursa Asıl PCP lenmeyi hatta FX lenmeyi 4 - 7 haziranda fuarda yaşayacak
Herkese selam.
burda birşey eksik sizce ne olabilir arkadaşlar arkadaşımızın mesajında aramayın başka yerler de bir şey eksik
Ne eksik Kadir c mi?
yıldızlar eskik bu arkadaşımıza kalmadımı yoksa
fx fan grup mu eksik
c nin anlamı bumu hangi dil bu acaba