http://www.opticswarehouse.co.uk/proddetail.asp…us6p&cat=93
Yukarıdaki sitede bulunan BSA Sidefocus 6-24*44 1inç tube ,Mil Dot dürbün hakkında geniş bilgisi olanların bilgilerini rica ediyorum Bsa ne malı nasıl bir şey gibi.
Şimdiden teşekkürler..
BSA DÜRBÜN
-
strong -
13 Nisan 2009 11:40
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ahmet Abi, dürbünü değiştirme vakti geldi demek.
-
Sizin Almak istediğiniz Dürbünün aynısı sanırım bozulmuş..
-
hemseri ben yeni dürbün almak istiyorum 200 metre olmalı ve ısklı mildotlu felan tasco lar işimi görürmü bilmiyorum yardım edermisin önerecegin bişeyler varmı
-
hemseri ben yeni dürbün almak istiyorum 200 metre olmalı ve ısklı mildotlu felan tasco lar işimi görürmü bilmiyorum yardım edermisin önerecegin bişeyler varmı
Dostum sana p.m. yolladım.Burdan da yazayım ki bu işin erbabı RaptorX'dir.Dürbün konusunda ona danışmakta fayda var.
-
Yok Ekrem çokda düşünmüyorum ama istediğim bir kaç dürbün var o olursa değiştircem örnek: (nikko stirling 6-24*44 mil dot ) daha büyük istemiyorum çünki benim için ağırlık önemli. -
Sizin Almak istediğiniz Dürbünün aynısı sanırım bozulmuş..
Evet okudum benim için güzel bir örnek ve kıyas oldu. -
ben de bu dürbünün 30 mm tüpe sahip olanından kullanmıştım zamanında. öncelikle malzeme kalitesi ve lensleri fully multi coated yani lenslerin her iki tarafı da flim kaplamalı.
ancak paralaks ayarı çok hassaslık istiyor mesela paralaksı 125 yarda ayarlamak biraz zor zira çarkı küçük ve paralaks ayarında 100den sonra 200 geliyor o mesafe de çok kısa oluyor.
o yüzden paralaksını tam ayarlayamadığınız zaman görüntü tam net olmuyor.
dürbünün ağırlığı 600 gram falan olması lazım
keşke dürbün çapı 50 mm olsaymış diyorum o zaman daha fazla ışık alacak ve daha fazla parlaklık sağlayacaktı