En sevdiğim Pcp tüfeklerden bir tanesi sizlerle paylaşayım. Gören duyan bilen var mı ?
[Resim Engellendi: http://img18.imageshack.us/img18/1656/poster51024.jpg]
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
En sevdiğim Pcp tüfeklerden bir tanesi sizlerle paylaşayım. Gören duyan bilen var mı ?
[Resim Engellendi: http://img18.imageshack.us/img18/1656/poster51024.jpg]
Bu silah CZ 200 yada ingilteredeki adı ile AirArms TS200
Bu çekoslovak firma ile irtibata geçmiştim 6 ay önce beni Ankarada CZ nin Türkiye temsilcisine yönlendirdiler, Ankara ilede irtibata geçtim ama adam uçuyor havalarda, en az 50 tane sipariş verecekmişiz, ve fiyat olarak AA markası ile ingilterede £300.00 olmasına rağmen adam toptan fiyatına £500.00 istiyor.
Hey maşallah. Birinin kafası güzelmiş herhalde o cevabı verirken. Soranın bir yüzü kara, cevap veren de çok zengin herhalde.
Hey maşallah. Birinin kafası güzelmiş herhalde o cevabı verirken. Soranın bir yüzü kara, cevap veren de çok zengin herhalde.
Adam tam uçmuş ayrıca AirArms ın tüfeklerini türkiyeye satma yetkisi yokmuş, tek yetkili çekoslovakyadan dolayı kendisiymiş bende Allah çarşına pazar versin dedim, bu yazışma 1 yıl önce gerçekleşti.
Vallahi fiyatı hakkında pek bilgim yoktu.
Çekoslavakyadan bir abim gelecek onunla konuşup getirtmek istedim ancak malum gümrük v.s işleri Tr'ye getiremiyoruz. bu durumdada getiremeyeceğiz gibi geliyor
Fender özellikleri nedir bu tüfeğin.?
Fender özellikleri nedir bu tüfeğin.?
http://home.hiwaay.net/~ispellan/Cz200.html
tüm detaylar burda var.
/A length 910mm
Calibre 4.5mm(.177") & 5.5mm(.22")
Barrel Length 485mm Stock Beech
Weight 2.65kg Std power 10.5-11.0 ft/lbs
Loading Bolt action Shots 35 (.177") - 50 (.22")
Filling pressure 190 bar (2750 psi)
bende Allah çarşına pazar versin dedim, bu yazışma 1 yıl önce gerçekleşti.
Abi bu lafı Türkçe mi söyledin? ingilizce söylediysen ingilizcesi ne bunun?
Ben bu sözleri Ankaradaki Temsilcisi Türk'e türkçe söyledim.
Kalitesini bilemem ama tip olarak yaramaz
Yarar yarar pcp olması yeter.
Vallahi fiyatı hakkında pek bilgim yoktu.
Çekoslavakyadan bir abim gelecek onunla konuşup getirtmek istedim ancak malum gümrük v.s işleri Tr'ye getiremiyoruz. bu durumdada getiremeyeceğiz gibi geliyor
örneğin,ben yurtdışına gittim birtane pcp aldım diyelim.Türkiye'ye getiremeyecek miyim?
geçenlerde hava alanı dış hatlarda ,THY nin şefine sordum;ben yurtdışından havalı tüfek alsam bir sorun olur mu diye.ateşli silah haricinde bir problem olmaz, havalı silahı silah teslim yerine bırakarak getirebilirsiniz dedi.
aydınlatırsanız sevinirim.saygılar
Bende bi problem çıkacağını sanmıyorum. 7-8 yıl önce babam rusyadan iki tane airsoft tüfek getirmişti, hatta birisini bagaja bile vermemiş. Ama silah bavulda görününce baya bi problem yaşamış havaalanında.
örneğin,ben yurtdışına gittim birtane pcp aldım diyelim.Türkiye'ye getiremeyecek miyim?
geçenlerde hava alanı dış hatlarda ,THY nin şefine sordum;ben yurtdışından havalı tüfek alsam bir sorun olur mu diye.ateşli silah haricinde bir problem olmaz, havalı silahı silah teslim yerine bırakarak getirebilirsiniz dedi.
aydınlatırsanız sevinirim.saygılar
Ben problem çıkıyor diye biliyorum. Çok da detaylı bilmiyorum duyduğum kadarıyla o. Tabi yurt dışından malzeme getiren üstadlar belki konu ile ilgili aydınlatıcı cevap verirler. + böyle ürünlerin gümrüğü v.s derken çok masraflı olur diye düşünüyorum.
Yurtdışından bu zamana kadar sadece müzik aleti (Elektro gitar, gitar parçaları, aksesuarları, elektroniği v.s v.s ) getirtdim. Onlarda da bile problem çok çıkıyor, gümrük v.s aynı hesaba geliyor. (Tabi ben onunda püf noktasını bulmuştum )
eğer karayolu ile getirtirseniz ve bir de Temmuz ayında olursa bu iş hiç sorun çıkmaz
o aylarda Almanya'dan gurbetçi kardeşlerimiz geliyorlar ve sınır kapılarında çok yoğunluk oluyor atarsınız bir gitar çantasına, sorunsuz gelir.
yani ben yurtdışından havalı alsam uçakla dönerken getiremeyecek miyim?
Denemesi bedava
yani ben yurtdışından havalı alsam uçakla dönerken getiremeyecek miyim?
11 Eylül 2001'den önce olsaydı sorun çıkmazdı belki ama şu an çok zor. Adamlar uçağa bebk maması bile almıyorlar (gerçi tüfek bagajda gelecek ama.. bu örnekle ne kadar paranoyak olunduğunu anlatmak istedim.)