inşallah.. yağmur bulutu olmasın da
18 Nisan 2009 FIELD TARGET LIGI 2.AYAK
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güzel bir gün güzel bir buluşma oldu yine. Çok keyifli vakit geçirdim. Sanırım yarışmada 2. oldum bana
-
bende sondan ikinci oldum, bana da
-
Yarışma son ana kadar kıran kırana geçtidiyebilirim. Son tur belirledi skorları. Buda yarımayı daha da güzel kıldı diyebilirim. Tüm katılan ve aramıza katılamasalarda tek yürek ankarateamli dostlarımıza teşekür ederim.
Havanın da güzel olmasıyla birlikte saat 16:15 civarına kadar birkaç arkadaş biraz idman yaptık. Bu sıralar ayakta atışa taktım. İdman sayım arttıkça daha iyi olacak.. .)
-
skor tablosu gelmeden:
1. gmby ve kyucel (aynı skorla)
2. thenighthawk
3. mrmataracıvs vs.
-
Çok güzel bir buluşma daha oldu, artık kemikleşti bu güzel buluşmalar...
Son yarım saat içerisinde mustafa abinin gladitör ile oturarak desteksiz (Ft tipi) 50 metre 8 atış 8 de 8 devirince sincapı bi acayip hoşuma gitti kendime güvenim geldi... Fx alacağım diye mi tuttursam şimdi de (bunun espirisini de yaptık)
Haftaya görüşmek üzere.
-
skor tablosu gelmeden:
1. gmby ve kyucel (aynı skorla)
2. thenighthawk
3. mrmataracıvs vs.
Sayın Akrabam mrmataraci lütfen daha iyi atışlar yapmaya çalışınız. 3.cü olmak bizim sülalede yok !
-
Çok güzel bir buluşma daha oldu, artık kemikleşti bu güzel buluşmalar...
Son yarım saat içerisinde mustafa abinin gladitör ile oturarak desteksiz (Ft tipi) 50 metre 8 atış 8 de 8 devirince sincapı bi acayip hoşuma gitti kendime güvenim geldi... Fx alacağım diye mi tuttursam şimdi de (bunun espirisini de yaptık)
Haftaya görüşmek üzere.
Köksal abi fx' ler le ft olmuyo. Sincaba bi atıyonuz; kafasına gelmiş kuyruğuna gelmiş fark etmiyo, sincabı yatırıyo. Son yarışmadan sonra ben sincabı çekiçle döve döve düzelttim. Bence yarışmaya güç sınırlaması koyalım gladiatörler düşük güçle girsin.
Bu arada fotoğrafları merakla bekliyorum, keşke bende gelebilseydim. -
hakkaten ben gamo hedefler eğilmiyor sanıyordum, bugün bir baktım hepsi iç bükey olmuş onları güzel bir çekiçlemek lazım
-
Bendeki 9mm Parabellum, .32 Long Smith&Wesson, .32 ACP yemesine rağmen biraz kaporta boya ile hala yıkılmadı ayakta (bir kaç kaynak var üzerinde tabi ) Osman abinin pellet tutucuda da bir kaç 9mm deliğim mevcut
-
Yine güzel bir gün geçirdik. Ben eve yeni gelebildim, fotolar filan atılmıştır diyordum ama hala yok. Evren nerede acaba Katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
-
Kamuran keşke baştan senin silahla başlasaydık Evren'in de başını yaktım
-
Evet, bu arada benim silahın vuruş yüzdesini hep birlikte yüksek tuttuk, iyi oldu.
-
Evet, bu arada benim silahın vuruş yüzdesini hep birlikte yüksek tuttuk, iyi oldu.
yanlış hatırlamıyorsam senin silahla son 3 turda 19/21 yada 18/21 vurdum, 6 turda 36-38 puan yaparki ilk 3e rahat girerdim hatta birinci olurdum
-
Sayın Akrabam mrmataraci lütfen daha iyi atışlar yapmaya çalışınız. 3.cü olmak bizim sülalede yok !
Son tura kadar önde gidiyordum. Son turda okuyup üflediler mi ne yaptılarsa 2/7 isabet sağlayınca sıralamam düştü
-
İki gündür feci bir yoğunluk içindeydim, az sonra geliyor skor tablosu.
-
Erdem abi ve benim açımdan verimli bir gün değildi. Sıfırlama problemini çözemeyince Kamuran abinin tüfeği ile devam ettik atışlara, sonuçlar hemen değişti son 3 turda. Ben 3. turda saçmalamasaydım sonuncu olmazdım ama.. =)
Yine çok güzel bir gün geçirdik. Karşıdan vuran güneşte yandık, güldük eğlendik. Yarışma bahane ortam şahane yani. AnkaraTeam
Buyrun efenim;
[Resim Engellendi: http://img24.imageshack.us/img24/6893/180409ftsonular.jpg] -
Helal olsun, şu skorlara bak yav. Ben olsaydım bende 10 tane falan devirirdim.
-
Ankara Team'e yakında kill zonu 7 mm hedef gerekecek
-
Kyucel % 82,22 + %88,09 AA (ortalama %85,16)
skyplume %80,00 + --- AA (ortalama %80)
gmby % 57,77 + %88,09 A (ortalama %72,93)
mrmataracı % 62,22 + %76,19 B (ortalama %69,21)
Eblemis --- + %69,05 B (ortalama %69,05)
raptorx % 66,66 + %71,43 B (ortalama %69,05)
serdarhavsut % 68,88 + --- B (ortalama %68,88 )
nighthawk % 51,11 + %78,57 B (ortalama %64,84)
emporto % 60,00 + --- B (ortalama %60)
crow % 37,77 + --- C (ortalama %37,77)
XeagleX % 26,66 + --- C (ortalama %26,66) -