fx t12 55 yards grupman
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Eline sağlık. Atış yerin de çok güzelmiş
-
Elinize sağlık, atış anında rüzgar varmıydı?
-
Ordu'nun dereleri aksa yukarı aksa,
vermem seni yabana Ordu üstüme aksa, sürmelim t12 im ammant12de namlu tutucu var mıydı?
-
hafif bir rüzgar vardı arkadaşlar..
10 metreden sıfırlama yapmıştık.Yarın 50 metreden sıfırlama yapıp atışları düzelteceğiz inşallah.. -
madmax im civanım,
Namlı tutucum yoktur.Pek de önermiyolar zaten<<
-
Kolay ulaşabileceğimiz böyle yerler olsa Hatsan'la grup yapmaya bile razı olur insan.
Bir termosta çay... -
Mekan şahane doğrusu gel keyfim gel,atışları rüzgar hafifte olsa etkilemiş galiba güzel bir havada daha iyisi olacaktır kesin elinize sağlık.
-
memleketimin topragını gördümya yeter bana hemso allah tetiğine parmagına zeval vermesin dahada güzel olacakdır elbet yeterki sabırla ateş et.
-
nefis bir yer
eğer 3-9x dürbünle yaptıysanız, 24x büyütmeli bir dürbünle çok daha iyisini yapabileceğinize eminim. birde hangi pelleti kullandınız?
-
bizim buralarda çok daha güzel yerler var.Bu en kötüsü diyebilirim.Çok samimiyim.
FX Pelletle 12x büyütmeyle atış yaptım.Biraz daha antrenmanla daha iyi olacak.
Bu arada meşedüzü nerelisiniz? -
tebrikler güzel atış ama bu mesafelere 12 büyütme ile kendini pek kaptırma derim kardeş
grupman yaptığın kartonu nerden aldın kardeş linki bana bir atarmısın sana zahmet
-
Ben geçen sene Mesudiyedeydim bu resmin çekildiği ilçeye çok yakın.Gazete bile saat 3 te geliyordu ilçeye onu da bulursanız alırsınız,kışın yollar uzun süre gayri faal zaten,dağ bayır güzel ama sosyal şartları çok iyi değil.Gölköy yine kısmen iyiydi bize göre tabi.
-
hedef kartonunu alalı uzun zaman oldu.Galiba şu anda ellerinde kalmamış.
Adana daki şu malum siteden almıştım. -
Atışlar bahane yer şahane
-
ben ordu fatsalıyım.
-
Memleketin her yeri çok güzeldir,
Bende Perşembe'liyim!! -
vay hemşolarım benim..
Fatsa ve Perşembe ikiside deniz kıyısında kurulmuş çok güzel yerlerdir.
Gölköy ise daha içte iç anadolu iklimine sahiptir.