nasıl anlatsam bilemiyorum bence tek kelime yeterli mükemmel ötesi bir pcp .işçilik kalitesi harika gerçekten önceki aldığım tüfeklerle kıyaslanması mümkün değil tabiki fiyatıda kıyaslanılamaz .bana en uygun tüfeğin fx gladıatör olduğunu anladım sonunda. 1 senede 5 pcp aldım ama aradığım tüm özellikleri fx gladıatorde buldum.hafif-ve fazla büyük değil-isabetli ve en önemlisi tüp hacmi bugun 1saat içinde 200 den fazla pellet attım her atışımda sanki ilk defa atıyormuşum hissini verdi. uzun lafın kısası parasını fazlasıyla hak eden bir makina .şimdiye kadar kullandığım tüfeklerde bazı eksiklikler gördüm ama fx gladıator de ben bir eksiklik göremedim . halen benim olduğuna inanamıyorum rüyada gibiyim.mustafa abiye ve sideprensine çok teşekkürler .
FX Gladiatörüme kavuştum
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tekrar hayırlı olsun, kazasız isabetli atışlar dilerim .
-
Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın.
-
hayırlı olsun hüseyin kardeşim benim için son nokta fx gladıator dür şayet yurdumuza fx gladıator ayarın da ondan fazla tüp hacmine ve çok daha fazla güce sahip tüfek gelir se belki düşüne bilirim şuan öyle bir tüfek imal edilmedi kimbilir hangi zamanda o zamana ben yaşlanırım gözüm görmez olur ne yapacağım o tüfeği kısacası benim için son nokta,daha da bir ALLAH ın kulu bana tüfek aldıramaz scuba tüpüm bilem yok niye? buna gerek bile yok bir kere doldur at atabildiğin kadar fx pompa bana yeter de artar bile 3 ü bir arada bir tüfek,değiştir at değiştir at
-
hayırlı olsun .kazasız belasız atışlar..
-
-
Hayırlı olsun güzel tüfek darısı olmayanların başına...
-
Allah kaza bela vermesin güle güle kullan
-
Hayırlı uğurlu olsun tüfeğiniz.. Ya ekonomik durumunuz çok iyi yada hesabınızı iyi bilmiyosunuz..Ne kadar para harcamışsınız öyle silahlara valla içim acıdı..Kusura bakma ama içimden geçen budur..
İyi günler saygılar.. -
Hayırlı olsun, Güle güle kullanın (anladığım kadarıyla zaten öyle kullanıyorsunuz ) Kazasız ve isabetli atışlar dilerim.
-
huseyin hayırlı uğurlu olsun kardeşim iyi atışlar dilerim ....
-
sağolasın taner kardeşim düşündüm bana göre olan tek tüfeğin fx gladıatör d.a. olduğuna karar verdim.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
Hayırlı olsun Hüseyin abi. Güle güle kullanır , satmazsın bunuda inşallah. Bizde nasipleniriz hem.
-
Hayırlı olsun...
Bu arada (şuraya yazıyorum) M. Serdar arkadaşımızın "Yatagun" u piyasaya çıkınca Gladiator'un pabucu (dama atılmasa bile) galiba "çatı katına çıkacak"..... -
Hayırlı olsun güle güle kullan.
-
Hayırlı uğurlu olsun. Evlat gibi silah. Allah analı babalı büyütsün
-
hayırlı olsun . bende bu aralar t 12 yi incelemeye aldım. sanırım şartlarım uygun olduğunda en kısa zamanda tüfeği yenileyeceğim. iyi atışlar.
-
- Resmi Gönderi
Stoklar kritik sayılara düştü almak isteyenlere hatırlatırım, yeni siparişleri ağustos - eylül gibi geçeriz umuyorum.
-
hayırlı olsun güle güle kullan... şuanda almayı düşündüğüm bir silah.. hem güçlü hem hafif... aynı zamandada yakışıklı Allah nazardan saklasın
-