neyse alana da satana da hayırlı olsun diyelim
Tarihi Atış
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu silahın özelliğini bilen var mı?
-
2 tane olsada akimbo yapsam:D
-
pm attım kardes goruselımm
-
560bin euro fiyatlı ingiliz tüfeği Holland&Holland görmüştüm katologta. en son alıcısı ingiltere de futbol kulübü sahibiydi.
-
aslinda bu tur fiyatlar bir uluzyondur. tabii ki hicbir sekilde o tufek o parayi etmez ancak her ne olursa olsun fiyati astronomik urunlerin baska bir amaci vardir; zenginlerin zenginliklerini fark etmesi.
ornegin, normal bir magazada 10tl olan bir urun gelir duzeyi cok yuksek semtlerdeki magazalarda 100tl ye satilabilir ve cok rahat alicisi cikar. bu sayede o kisi zenginligini hissetmis olur.
veya astronomik fiyatli arabalar, yine tabii ki o parayi etmezler ancak zengin kisiler sadece kendilerinin alabilecekleri urunler olsun ister ve bu talep de bu tur astronomik fiyatli urunler ile saglanir.
ornegin aylik kazanci 2000tl olan biri ile 100.000tl olan biri arasinda ki farki iste bu tur astronomik fiyatli urunler ile insanlara yasatirlar. biri o tufegi 6 ayda alirken digeri 300ayda alabilir(daha dogrusu alamaz) ve zengin zenginliginin farkini hissederek mutlu olur
-
ben sniper alırım valla okadar param olsa işte bununda hastaları var o parayı hemen verırler
-
Talep ve arzın buluştuğu fiyat seviyesi söz konusu malın değerini belirler. Bir ürün alıcı bulduğu fiyat kadar değere sahiptir. Haliyle bir tüfek 600.000 dolara alıcı bulabiliyorsa değeri 600.000 dolar demektir. İktisatta ilüzyon çoktur ama bu onlardan biri değil. =)
-
sende haklisin...
-
Ahaa dedemin tüfeği...Burada işi ne
-