acaba bu modelın namlusu lw namlumu
evanix blızzard side lever thumbhole stock
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
acaba bu modelın namlusu lw namlumu
Evanixlerin namlusu "Meca" marka yani kendi imalatı. (Meca Evanix)
-
saol mustafa abi sende olmasan cok teşekkur ederım
-
peki abi lw namlu kadar kalitelimi ewa nın namluları??
-
peki abi lw namlu kadar kalitelimi ewa nın namluları??
LW namlu kadar kaliteli mi bilemem ama mustafa abinin bir evanix incelemesinde 10 üzerinden 10 almıştı -
sanırım 8 setli bir namluydu
-
sanırım 8 setli bir namluydu
evet çok haklısın üstad 1/16 twist di diye hatırlıyorum -
evet çok haklısın üstad 1/16 twist di diye hatırlıyorumestafurullah ben üstad falan değilim benden daha bilgili abilerim varken bana üstad denmesi doğru olmaz
-
estafurullah ben üstad falan değilim benden daha bilgili abilerim varken bana üstad denmesi doğru olmaz
ben de mühendisliği daha yeni öğreniyorum ama bana da mühendis diyorlar ben de bu ünvana layık olmak için bu işe daha bi sıkı sarılıyorum
aynen bu hobide olduğu gibi sana da üstad denmesi bu ünvanın hakkını vermek için daha çok araştırma gereği hissettirecek
nacizane bu forumda ülkü abinin eline su dökemeyiz ama onun düzeyine erişmeye yakın ne üstadlar çıkacak -
- Resmi Gönderi
Konunu sahibini yine kızdıracağız konu dağıldı diye
Evanix in namlusu oldukça kaliteli olduğunu geçmiştede yazmıştım ama 10 üzerinden 10 mu dedim yoksa 10 üzerinden 9 mu dedim hatırlamıyorum çünkü yiv ve setler oldukça başarılı, en azından hatsan namluları gibi içini kedi tırmalamış gibi değil, niye 10 üzerinden 9 derseniz namlu ucundaki crown başarılı değil, bende, ülkü abide ve Termopl İlkerde Crown çakısı olduğu için problem etmedik, bu tür crown sorunu olan namlularda kendimiz crown açıyoruz, ama Lother Walther 100 yılın üzerinde bu işi yapan branşı namlu olan tüm dünyanın tanıdığı bildiği 1.000 in üzerinde namlu çeşitliliğinde ve imalatçıya özel namlular üreten dünyanın neredeyse 1 numaralı alman namlu üreticisi, burada da tofaşla mercedesi karıştırmamak lazım, namlu denilip geçilemez apayrı bir bilim dalında teknoloji birikim deneyim gerektiren bir konu.
-
ülkü beyin de evanixi vardı
bayağıdır foruma girmiyor şu an forumda olsaydı bizi aydınlatırdı
Ülkü bey nerede bileniniz var mı? forumda yeni mesajlarını göremiyoruz da -
Konunu sahibini yine kızdıracağız konu dağıldı diye
Evanix in namlusu oldukça kaliteli olduğunu geçmiştede yazmıştım ama 10 üzerinden 10 mu dedim yoksa 10 üzerinden 9 mu dedim hatırlamıyorum çünkü yiv ve setler oldukça başarılı, en azından hatsan namluları gibi içini kedi tırmalamış gibi değil, niye 10 üzerinden 9 derseniz namlu ucundaki crown başarılı değil, bende, ülkü abide ve Termopl İlkerde Crown çakısı olduğu için problem etmedik, bu tür crown sorunu olan namlularda kendimiz crown açıyoruz, ama Lother Walther 100 yılın üzerinde bu işi yapan branşı namlu olan tüm dünyanın tanıdığı bildiği 1.000 in üzerinde namlu çeşitliliğinde ve imalatçıya özel namlular üreten dünyanın neredeyse 1 numaralı alman namlu üreticisi, burada da tofaşla mercedesi karıştırmamak lazım, namlu denilip geçilemez apayrı bir bilim dalında teknoloji birikim deneyim gerektiren bir konu.
yivsetlere 10 üzerinden 10 vermişin abi
-
- Resmi Gönderi
yivsetlere 10 üzerinden 10 vermişin abiDoğrudur demekki o tarihte crown sorunu ile yüzleşmemişim, yada yine Mustafa Serdar rakibini karaladı demesinler diye bu şekilde yazmışım.
-
Ülkü bey nerede bileniniz var mı? forumda yeni mesajlarını göremiyoruz daÜlkü abi Hakan Hızlı ve Termopl ilker abiyle birlikte elektronik tetikli AT44 prototipi üzerinde uğraşıyor.
-
- Resmi Gönderi
Ülkü bey nerede bileniniz var mı? forumda yeni mesajlarını göremiyoruz daÜstad bu aralar yoğun serkanın dediği gibi, yarın buluşmada görebilirsiniz tabi gelirseniz.