evanix blızzard side lever thumbhole stock

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • Resmi Gönderi

acaba bu modelın namlusu lw namlumu

Evanixlerin namlusu "Meca" marka yani kendi imalatı. (Meca Evanix)

• estafurullah ben üstad falan değilim benden daha bilgili abilerim varken bana üstad denmesi doğru olmaz

ben de mühendisliği daha yeni öğreniyorum ama bana da mühendis diyorlar ben de bu ünvana layık olmak için bu işe daha bi sıkı sarılıyorum
    aynen bu hobide olduğu gibi sana da üstad denmesi bu ünvanın hakkını vermek için daha çok araştırma gereği hissettirecek
    nacizane bu forumda ülkü abinin eline su dökemeyiz ama onun düzeyine erişmeye yakın ne üstadlar çıkacak

• Resmi Gönderi

Konunu sahibini yine kızdıracağız konu dağıldı diye :)

Evanix in namlusu oldukça kaliteli olduğunu geçmiştede yazmıştım ama 10 üzerinden 10 mu dedim yoksa 10 üzerinden 9 mu dedim hatırlamıyorum çünkü yiv ve setler oldukça başarılı, en azından hatsan namluları gibi içini kedi tırmalamış gibi değil, niye 10 üzerinden 9 derseniz namlu ucundaki crown başarılı değil, bende, ülkü abide ve Termopl İlkerde Crown çakısı olduğu için problem etmedik, bu tür crown sorunu olan namlularda kendimiz crown açıyoruz, ama Lother Walther 100 yılın üzerinde bu işi yapan branşı namlu olan tüm dünyanın tanıdığı bildiği 1.000 in üzerinde namlu çeşitliliğinde ve imalatçıya özel namlular üreten dünyanın neredeyse 1 numaralı alman namlu üreticisi, burada da tofaşla mercedesi karıştırmamak lazım, namlu denilip geçilemez apayrı bir bilim dalında teknoloji birikim deneyim gerektiren bir konu.

• ülkü beyin de evanixi vardı
    bayağıdır foruma girmiyor şu an forumda olsaydı bizi aydınlatırdı
    Ülkü bey nerede bileniniz var mı? forumda yeni mesajlarını göremiyoruz da

• Konunu sahibini yine kızdıracağız konu dağıldı diye :)

Evanix in namlusu oldukça kaliteli olduğunu geçmiştede yazmıştım ama 10 üzerinden 10 mu dedim yoksa 10 üzerinden 9 mu dedim hatırlamıyorum çünkü yiv ve setler oldukça başarılı, en azından hatsan namluları gibi içini kedi tırmalamış gibi değil, niye 10 üzerinden 9 derseniz namlu ucundaki crown başarılı değil, bende, ülkü abide ve Termopl İlkerde Crown çakısı olduğu için problem etmedik, bu tür crown sorunu olan namlularda kendimiz crown açıyoruz, ama Lother Walther 100 yılın üzerinde bu işi yapan branşı namlu olan tüm dünyanın tanıdığı bildiği 1.000 in üzerinde namlu çeşitliliğinde ve imalatçıya özel namlular üreten dünyanın neredeyse 1 numaralı alman namlu üreticisi, burada da tofaşla mercedesi karıştırmamak lazım, namlu denilip geçilemez apayrı bir bilim dalında teknoloji birikim deneyim gerektiren bir konu.

yivsetlere 10 üzerinden 10 vermişin abi

Evanix Bolt Action .22 inceleme

HATSAN TORPEDO 155 .22 CAL.+ 3-9*32
    GAMO HUNTER 440 .177 CAL.+ TEK PARÇA AYAK 3-9*44
    MARKSMAN 1010 AIR PISTOL .177 CAL.
    SARSILMAZ AIR PISTOL .177 CAL.
    REMINGTON 870 MAGNUM 12 GA TEFLON KAPLAMA

• Resmi Gönderi

yivsetlere 10 üzerinden 10 vermişin abi

Evanix Bolt Action .22 inceleme

Doğrudur demekki o tarihte crown sorunu ile yüzleşmemişim, yada yine Mustafa Serdar rakibini karaladı demesinler diye bu şekilde yazmışım.

• ülkü beyin de evanixi vardı

Ülkü abi Hakan Hızlı ve Termopl ilker abiyle birlikte elektronik tetikli AT44 prototipi üzerinde uğraşıyor.

HATSAN AT44 - 10 .22 cal & Remington 6-24x50
    HATSAN Mod125 .22 cal & Tasko 3-9x44
    HATSAN Mod95 SAS .177 cal & Optima 3-9x32
    HATSAN Modxyz .177 cal (Kadim dost) & Optima 1-40 Red Dot
    GAMO CFX Royal .177 cal & Tasco 2-8x32 Bugbuster

uɐʞɹǝs™
    ll|l|lllll|l||ll||lll||lll|
    ²¹°¹³²³ °¹²¹³¹³²¹¹
    All Rights Reserved®

• Resmi Gönderi

ülkü beyin de evanixi vardı

Üstad bu aralar yoğun serkanın dediği gibi, yarın buluşmada görebilirsiniz tabi gelirseniz.