PCP tüfek dürbünü

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaşlar pcp tüfeklerde atış yaptıkça dürbün kayması olurmu

Evanix Blizzard
    Air arms s410 extra fac .22cal bolt action__NikkoStirling-(8.32x60)

• PCP'lerde hiç tepme yoktur. Ancak silahı düşürür yada bir yere çarparsan dürbünün sfıırlaması bozulabilir.

FX Gladiator .22 + NikkoStirling 8-32x60

Bu Vatanın varlığının ve Bölünmez bütünlüğünün bedeli Çanakkale'de Ödenmiştir !

Arabalar ikiye ayrılır. SCENIC ve Diğerleri :) (SCENIC 2.0 16V BVA - Yollar gidişime, Kızlar duruşuma hasta :) )

Kula bela gelmez Hak yazmayınca, Hak Bela yazmaz kul azmayınca, Hak intikamını kuldan kul ile alır. Din, İrfan bilmeyen, bunu kul etti sanır.

• Ynlış biliyor olabilirim. Tepme değil ama bir miktar Titreşim var . Zamanla ayar isteyebilirler bence her ne kadar tepmasizde olsa. Selamlar

(FX Gladiator DA(.22)
    AT44WX10(.22)
    hw45 (.177)
    crosman 2240
    crosman 2250B
    webley patriot (.22) 1.nesil

• tepme azda olsa vardır, ancak düzgün monte edilmiş bir dürbünü oynatacak derecede değil.

.

AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric

AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot

ankarateam.png

• ben dürbünü tüfeğe monte ederken fazla sıkmıyorum bile boşluğunu alıp tatlı sıkı yapıyor bırakıyorum ve her atışımdada ayar bozulmadan haftaya yine aynı yerden devam ediyorum. nasıl bir cümle kurdum anlamadım ama onu sorma tarif edemem.