Başlık henüz açılmadı Ankara Team yok mu bu hafta sonu...
02 Mayıs'ta Ankara Team Yok mu?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben büyük ihtimal sabah atış alanında olurum.
-
Başlık henüz açılmadı Ankara Team yok mu bu hafta sonu...
bu hafta seni balığa götürmediklerinden aklına geldi herhalde
ben malesef yokum öğleden sonra PSye gidip biraz nefsimi körelttim
3 tüpte dolu şu anda. yalnız bu haftasonu Speedball şampiyonası varmış, park yeri uygun olmaz, çamlıklara yol görünür herhalde.
haberiniz olsun
-
yağmur olursa yukarı çıkılmaz haberiniz olsun.
-
Bende yarın gelmeyi planlıyorum..Kadro tam olur inşallah...uzun zamandır atış yapamadım
atışı ve Ankarateam i özledim valla. -
Balığa Mustafa abim götürecekti hani hiç ses seda yok, gizli gizli tutuyor benden habersiz..
Eğer hava müsait olursa vakit bulup bende gelmeyi isityorum.
-
Bu hafta aslında burada olmayacaktım. Ancak bu sefer elim bir olay beni Ankara'ya getirdi. Maalesef anneannemi kaybettim ve cenaze için geldim. Hava müsait olursa atış yapmasam bile uğrarım.
-
Bu hafta aslında burada olmayacaktım. Ancak bu sefer elim bir olay beni Ankara'ya getirdi. Maalesef anneannemi kaybettim ve cenaze için geldim. Hava müsait olursa atış yapmasam bile uğrarım.
Başınız sağolsun rıfat bey allah sabır versin
-
Dostlar sağolsun
-
Başınız sağolsun,Allah sabır versin. -
başın sağolsun rıfat abi
-
Başın sağolsun Rıfat abi.
Ben de yarın gelmeyi istiyorum ama gelebilir miyim bilemiyorum.
-
Başınız sağolsun Rıfat abi. Mekanı cennet olsun, geride kalanlara sabırlar.
* Şu an iyi derecede yağmur yağdı, yukarı çamlıklara çıkmak imkansız, aşağıdada park sorunu olacağından ve yağmurdan dolayı biraz sıkıntılı olacak, hava böyle devam ederse gelmemeyi düşünüyorum
-
Ben bugün gelemem, Rıfat abi başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun.
-
Başınız saolsun -
Rıfat Bey başınız sağolsun...Mekanı cennat olsun...
Ben bugün 10.30 gibi paintsinge gittim. kimse yoktu bizim takımdan.. Kamuranı aradım cepten sanırım müsait değildi cevap vermedi..Bende biaz paintball yarışmasını izledim eve döndüm...Darısı diğer buluşmlara
-
Bende,Saat 16.00 civarı Paintsaign e gittim Kalabalık coktu ,,Park yeri doluydu, beklemedim geri döndüm..
Rıfat bey Başınız sağolsun..Allah rahmet eylesin.. -
Rıfat bey başınız sağolsun, allah geride kalanlara sabır versin.
Bugün saat 10.50'de bende paintsign' daydım. Atış yeri araçpark yeri olmuştu ve çok bkalabalıktı. Erdem beyle görüştüm, arkadaşların çamlıkta olabileceğini söyledi. Birinci çamlığa çıktım kimseyi göremedim zaten sağanak yağmurda başladığı için geri döndüm. Herkese selamlar.
-
Bu Gün Paintsign e gitmeyi düşünen varmı? Düşünen varsa bende 14.00 den sonra gelebilirim..( 03.05.2009 Pazar,Şu an Saat 12.58)
-
Bu Gün Paintsign e gitmeyi düşünen varmı? Düşünen varsa bende 14.00 den sonra gelebilirim..( 03.05.2009 Pazar,Şu an Saat 12.58)
Osman abi, Paintsign'ın park yeri bugünde doludur, şampiyona bugünde devam ediyor.
-