Osman abi, Paintsign'ın park yeri bugünde doludur, şampiyona bugünde devam ediyor.
Erdem,,Dün Göl kenarına Gittim painsingne uğradıktan sonra ,,orasıda oldukça müsait gelirsen oraya gidebiliriz...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Osman abi, Paintsign'ın park yeri bugünde doludur, şampiyona bugünde devam ediyor.
Erdem,,Dün Göl kenarına Gittim painsingne uğradıktan sonra ,,orasıda oldukça müsait gelirsen oraya gidebiliriz...
ben gelemem bugün
Başınız sağolsun Rıfat Bey
Rıfat bey başınız sağolsun. Ben ara sıra kaybolur sonra geri dönerim. Bakalım hangi haftaya katılabilirim buluşmalara.
Arkadaşlarım,
Başsağlığı dilekleriniz için teşekkürler. Sizler sağolun. Allah size ve sevdiklerinize uzun ömürler versin
Rıfat abi başınız saolsun.
Ankara Team'e dahil olmak için ne yapmamız gerekiyor?
Buluşma mekanını ve saatini bilmen yeterli kardeş.Hepsi bu forumun üyeleri zaten,envay çeşit silah var gidip hepsini gör kafan iyce karışsın =)
Pasif üyelik için dilekçe, 2 fotograf, muhtardan ikametgah veya adınıza kayıtlı elektrik-su-doğalgaz faturası getirmeniz gerekiyor.
Eğer atış buluşmalarına da katılmak istiyorsanız bunlara ek olarak savcılıktan temiz kağıdı ve tam teşekküllü hastaneden sağlık raporu alacaksınız.
ŞAKA ŞAKA
Buluşma tarihlerini takip edip katılırsanız Ankara team üyesi olursunuz. Her zaman bekleriz
rıfat abi peki aktif üyelik için ne gibi belgeler gerekiyor
İşte temiz kağıdı ve sağlık raporu lazım aktifi için. Team üyelik aidatı da aylık 100 lira.
İşte temiz kağıdı ve sağlık raporu lazım aktifi için. Team üyelik aidatı da aylık 100 lira.
Abi böyle basit üyelik mi olur ya insan team üyelerine birer tane daystate airranger fac sınıfı tüfek altın taşıma çantası falan ister bedava üyelik alıyorsunuz piyasa düşüyor
Haha, Daystate Türkiye'de olmadığı için vazgeçtik ondan. Hem o zaman ben team dışında kalırım yahu, ne yaptın? =)
Pasif üyelik için dilekçe, 2 fotograf, muhtardan ikametgah veya adınıza kayıtlı elektrik-su-doğalgaz faturası getirmeniz gerekiyor.
Eğer atış buluşmalarına da katılmak istiyorsanız bunlara ek olarak savcılıktan temiz kağıdı ve tam teşekküllü hastaneden sağlık raporu alacaksınız.
ŞAKA ŞAKA
Buluşma tarihlerini takip edip katılırsanız Ankara team üyesi olursunuz. Her zaman bekleriz
Bilgiler için teşekkürler Okulumda ve diğer işlerimden vakit buldukça katılmaya çalışacağım, tüfeğimle daha pek atış yapamadım inşALLAH AnkaraTeam'le iyice denerim