Dampa Ayak Yok Malesef.. Onun da Kısmetse İlk Tüfeği Olacak..Walla Ne Ben Anlıyorum Bu İşten Ne O Ama Tavsiyeniz Oysa Bi Dampa Ayak Edineceğiz Demektir.. Teşekkürler..
kardeş tüfeği MNG kargoya ya verdim,hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın,
ben dürbün gövdesine çift taraflı bant sardım,tek parça ayağa o şekilde monte ettim,son test atışları yaptım tek parça ayak kayma yapıyor,çünkü mevcut alyan vidaları cansız,fazla yüklenmek istemedim,sizden ricam alyan vidaları fazla zorlamayın,bunun yerine hırdavatcı dan patex japon yapıştırıcısı alın,
tüfek geldiğinde görürsünüz,tek parça ayağı mevcut olduğu yere takın tekrar dan,öncesinde dürbün kızağını kuru bir bezle iyice temizleyin,tek parça ayağın oturacağı yere göre dürbün kızağının hem kenar kısmına hemde üst kısmına patex japon yapıştırıcısı sürün,bu işlemi evin içinde yapınki tutkal rüzgardan etkilenip donmaya yüz tutmasın,tek parça ayağı yerine oturtur oturtmaz alyan vidalarını sıkın,20 25 dakika sonra gönül kullanabilirsiniz tüfeği,
bu şekilde ayak kayma yapmaz da dürbün ün ömrü ne kadar bak onu kestiremiyorum hemen dağılacak diye de söz konusu deyil, 3.9x32 hafif bir dürbün çünkü