Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
Sunshadleri ben asla estetik amaçlı kullanmadım. Karşıdan gelen güneş ışının rahatsızlığını gidermek (düz borudan ziyade, sunshade içerisinde tıpkı somun içi gibi kanalların olması güneş ışığının kırılmasıda daha etkilidir. Ön merceği dev gibi olan dürbünlerde ışık kaynağı azalmış hatta hava kararmasına karşılıkta sunshade il atış yapmanında negatif sonuçları olacaktır), bilhassada ön merceğin (bu işlemleri ise airsoft sniper kullanıcıları olarak kullanıyoruz) de karşıdan belli olmaması adına (bir nevi killer flash) olarak kullanıyorum. Ebayda 40 mm çapında satılan herhangi biri olabilir. Uymasada gerekli diş açılımı ile uygun hale gelebilir. Nitekim bu şekilde, bir iki dokunma ile 3 adet dürbüne ön mercek çapı tam olmak kaidi ile sunshade li olarak kullanabildik.