Güle güle kullanın.
Bende artık at44 PCP liyim :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yakışır..Hatsan iyi iş çıkarmış bence..
-
hayırlı olsun
-
Teşekkür ederim. Benimde kafam dürbüne takılıyor. Aslında 6.24.50 alacaktım ama stokta yoktu. Bende 6.24.40 aldım. İkisi arasında çokmu fark vardır acaba? Benim tek düşüncem bu dürbün tüfek üzerinde çokmu küçük gözükür? Yani şekil açışından kalın dürbünler daha çok hoşuma gidiyor ama bunu bilmiyorum nasıl durur tüfekte. 40 mm mercek çaplı kullananlar fikir verirlerse sevinirimgerçekten 40 mm ile 50 mm ön mercek çapı arasında ışık geçirgenliği bakımından bariz fark olabileceğini düşünüyorum
-
hayırlı olsun güle güle kullanın
-
Turan hayırlı uğurlu olsun kardeşim telefondada konuştuğumuzda gercekten cok meraklısın herşey gonlune gore olsun
-
Hayırlı uğurlu olsun... İsabetli kazasız atışlara ...
-
Kazasız ve isabetli atışlar. Güle güle kullanın.
-
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
-
Hayırlı olsun.
-
güle ğüle kullanın kazasız isabetli atışlar dilerim
darısı biz pcp si olmayanlara
-
Hayırlı olsun. Kazasız isavetli atışlar.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın .
-
Hepinize çok teşekkür ederim.
-
gerçekten 40 mm ile 50 mm ön mercek çapı arasında ışık geçirgenliği bakımından bariz fark olabileceğini düşünüyorum
Ben ışık açısından pek fark olacağını sanmıyorum. Zaten derdim o değil. Tek düşüncem tüfekte güzel görünmesi. Benim bir arkadaşta var 50 mm çaplı çok güzel olmuş tüfeğin üzerinde çok şık duruyor. Demek istediğim 40 mm olanla 50 mm olan arasında karşıdan bakılınca çok fark olurmu? Yani 40 mm olan 50 mm ye nazaran çokmu küçük durur tüfek üzerinde. Anlatma istediğim bu.
-
hayırlı olsun aga...güle güle kullan...
-
hayırlı osun aga...güle güle kullan...
Eyvallah kardeşim. Darısı başına -
görüntü açısından benim kendi görüşüm 40mm tüfekte daha elit duracağı yönünde
-
Ben ışık açısından pek fark olacağını sanmıyorum. Zaten derdim o değil. Tek düşüncem tüfekte güzel görünmesi. Benim bir arkadaşta var 50 mm çaplı çok güzel olmuş tüfeğin üzerinde çok şık duruyor. Demek istediğim 40 mm olanla 50 mm olan arasında karşıdan bakılınca çok fark olurmu? Yani 40 mm olan 50 mm ye nazaran çokmu küçük durur tüfek üzerinde. Anlatma istediğim bu.
Mercek kalitesi ve boğaz genişliği de önemli. Ancak Ön mercek ne kadar büyük olursa ışık toplaması o kadar iyi olacaktır.
-
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
-