şuan düşünmekle kalırım sadece.
FX T12 Long Rifle
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Başlığı neden ingilizce yazma gereği duydunuz?
-
ben yazmadım onu. site yöneticileri buraya taşırken değiştirilmiş.
-
Anladım,teşekkürler.
-
Mehmet abi tekrar hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan.
-
- Resmi Gönderi
Başlığı neden ingilizce yazma gereği duydunuz?
Başlığın ingilizce kısmını ben ilave ettim, Google da indexlenirken yabancıların dikkatini çekmek ve Türklerinde bu işte var olduklarını Dünyaya duyurmaya çalışıyorum, dikkat ederseniz yakın zaman öncede bölüm başlıklarına ingilizce ifadeler yerleştirdim, yönetim panelinden forumumuza hangi sitelerden gelindiğinin kayıtları tutuluyor ve azımsanamayacak miktarda yabancı ziyaretçilerimiz oluşmaya başladı.
-
imkanınız olursa silahın 240cc tüple krono ölçümlerini yayınlarsanız çok sevinirim. eminim başkalarıda merakla bekliyordur
-
Başlığın ingilizce kısmını ben ilave ettim, Google da indexlenirken yabancıların dikkatini çekmek ve Türklerinde bu işte var olduklarını Dünyaya duyurmaya çalışıyorum, dikkat ederseniz yakın zaman öncede bölüm başlıklarına ingilizce ifadeler yerleştirdim, yönetim panelinden forumumuza hangi sitelerden gelindiğinin kayıtları tutuluyor ve azımsanamayacak miktarda yabancı ziyaretçilerimiz oluşmaya başladı.
O zaman durum başka,haklısınız.
-
imkanınız olursa silahın 240cc tüple krono ölçümlerini yayınlarsanız çok sevinirim. eminim başkalarıda merakla bekliyordur
Abi artık ne yazık ki kronomuz yok.
-
Hayırlı Olsun. Kazasız belasız zevkli atışlar dilerim.
-
Sn. Mehmet Rıza bir şey sormayı unuttum yaptırdığınız ek parçanın uzunluğunu sorabilir miyim teknik özellikler vs yaptırmak isteyen arkadaşlara fikir vermesi açısından
-
boyunu ölçmedim, ama yenisini yaptırmak zorunda kalacağım. namlu tutucuyu takamadım.ek parça kısa kaldı(namlu tutucu sonradan geldi). yenisini yaptırdığım zaman tam ölçüleri yazarım.
-
Desenize konu başlığı "FX T12 Extra Long Rifle" olacak.
-
arkadaşlar soruyu daha doğrusu şöyle sorayım 600 mm namlu 240 cc tüp ile birlikte tam yeterli olarak kullanılabilir mi namlu tutucu moderatör vs ile rahatlıkla kullanılabilir mi
-
sanmıyorum. size net cevabı yarın sabah verebilirim. akşam evde ölçerim.
-
arkadaşlar soruyu daha doğrusu şöyle sorayım 600 mm namlu 240 cc tüp ile birlikte tam yeterli olarak kullanılabilir mi namlu tutucu moderatör vs ile rahatlıkla kullanılabilir mi
bence kullanılır, 240cc tüp namludan 5-6 cm uzun gibi görünüyor, T12 namlusu 50cm, demekki 60cm namlu olunca tüpü 4-5 cm geçer ve moderatör takılabilir. ama Mehmet Rıza bey ölçüp tam uzunlukları yazarsa daha iyi olur.
-
Ülkü beyden öğrendiğim kadarıylada her 2.5 cm namlu bayu uzaması 10-20 fps civarında imiş buda en aşşağı 40 fps güç artışı sağlar.
Bunun üzerinede 40 fps gücü kısarsak hem daha stabil hemde daha fazla atış anlamına gelir bence gayet avantajlı. Moderatörsüz daha estetik hale gelir . -
bence kullanılır, 240cc tüp namludan 5-6 cm uzun gibi görünüyor, T12 namlusu 50cm, demekki 60cm namlu olunca tüpü 4-5 cm geçer ve moderatör takılabilir. ama Mehmet Rıza bey ölçüp tam uzunlukları yazarsa daha iyi olur.
Neden sorduğuma gelince bir ara yanılmıyorsam 5-6 cm gibi bir yazı okumuştum. Mustafa abiyle buluşmada sorduğumda 8-10 cm gibi demişti de kesin cevabı ölçerek almak daha iyi olur.
-
benim yaptırdığım parça 8,5 cm (diş yeri hariç) boyunda. kısa kalıyor. 10 -10,5 cm olması yeterli.
[Resim Engellendi: http://s11b.directupload.net/images/090512/temp/sttc29ge.jpg] -
benim yaptırdığım parça 8,5 cm (diş yeri hariç) boyunda. kısa kalıyor. 10 -10,5 cm olması yeterli.
[Resim Engellendi: http://s11b.directupload.net/images/090512/temp/sttc29ge.jpg]Önceikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. o zaman 60 cm namlu da bu işi kurtarır.
-