Hocam, benim mod 95in namlusu biraz ufak gibi.ts10 pelleti namluya sokmak için öyle bir bastırmak gerekiyorki adamın elinde iz kalıyor.acaba zor giren pelet daha hızlımı gider?(Basınç arttığı için) ve bu pellet yivsete zarar verirmi?Birde pro magnumlar var,namluya koyarken hemen giriyor.bazen kapatırken aşağı düşüyor.bu durum pelet küçük olduğu için boş atış etkisi yaparmı?
Namlumu küçük pelletmi büyük?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Peletleri nereden aldınız? Adana üretimi ve ithal gamolar var. Size hiç sorun yaşamayacağınız FX ve JSB pelerden öneririm. İllede gamo derseniz Yatagun.com.tr den alın.
-
Made in Spain yazıyor ama bilemiyorum.Peletleri burdaki bir av bayiinden alıyorum.FXlerin ününü bende duydum 2-3 kutu almayı düşünüyorum..Ama bendeki namluda bir problem varmı onu çözemedim.
-
Namluda problem olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen pelletler sıkıntılı, bendeki pro magnumlarda da oluyordu aynı kutudan çıkan pelletlerden biri namluya çok zor giriyor, biri tam oturuyordu.
-
Sorun kullandığınız yerli üretim peletlerden kaynaklanıyor.
-
crowun dediği gibi bazıları tam bazıları hiç girmiyor.Biz neden kalite üretemiyoruz? İspanyol bizden dahamı zeki?
-
Kendi açtığınız konuyu budaklandırmayın bence. Sebep ne derseniz, başka arkadaşlarımız da sizin açtığınız konu sayesinde bilgi sahibi olacaklar. Farklı çaplarda aynı kutudan çıkan gamolara bende rastladım. Yatagunda alacağınız gamoları kullanır ve sonuçları burada yazarsanız konu bir sonuca ulaşır sayenizde. Yine memnun kalmazsanız FX veya JSB belkide diana H&N marka peletler sorununuzu çözecektir.
-
Ben sonuca vardım. Yatagundan geçen gün 1 kutu pellet geldi gamo promagnum 4,5mm. Paketleme öyle güzel ki poşet zarfa konmuş baloncuklu naylonla 3 4 kat sarılmış bir iki tane ezik bile yok. Bende stoeger x20 var tam oturuyor pelletler hiç küçük büyük çıkanı görmedim ama çapaklı pelletler