arkadaslar bu kararsızlık ne kadar sürecek bilmiyorum. internette hatsan torpedo 1oo x gördüm çok hoşuma gitti. bu tüfeği tavsiye edermisiniz?
hatsan torpedo 100 x hakkında ne düşünüyorsunuz.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
hatsan mod 100ün yeni nesili galiba... mod 95e benziyor.
-
Acele etme, para biriktir, ikinci el güzel bir tüfek al
-
torpedo 155 in gücü azaltılmış hali görünüş olarak güzel bir tüfek ama o fiyata deymez
-
Acele etme, para biriktir, ikinci el güzel bir tüfek al
ne kadar bekleyip ne kadar para biriktireyim. ölçüsü nedir bunun? -
İkinci elleri takip edersen 500 TL civarı güzel tüfekler satılıyor.
-
İkinci elleri takip edersen 500 TL civarı güzel tüfekler satılıyor.
2.eli 500 tl olan güzel tüfek derken hangi tüfeği kastediyorsunuz. birde ben bu konuda yeniyim. yani acemiyim. başlarken o kadar pahalı bi tüfek almak ne kadar doğru?
-
başlarken o kadar pahalı bi tüfek almak ne kadar doğru?
eğer gerçekten bu hobiye meraklıysan çok doğru.
-
benim bu hobi için bütçem maksimum 400 tl bu fiyata alabileceğin EN İYİ tüfek hangisi peki? 2.el için ayrı yeni için ayrı fikirlerinizi bekliyorum...
-
tüfek ile ilgili beklentilerini yazarsan daha kolay cevap bulabilirsin.
-
beklentim şu ki : uzak mesafeden dürbünle iyi atışlar yapmak. uzak mesafeden kastım da 70-80 mt. maksimum 100 mt. alacak olduğum tüfeğin muklak suretle dürbünü olmalı...
-
2. el diana 350 magnum.Aksine bana göre başlarken kaliteli bir tüfek almak daha iyi olur.
Hem başlar başlamaz soğumazsınız. -
Ben yeni olduğun için(benimgibi) daha ucuz bir tüfek tavsiye ederim.250 ytllik gibi.nedenini sorarsan: tüfeğin biyerini dağıtırsan toplamasınıda öğreneceksin.Toplayamazsan üzülme diye.Zaten öğrenene kadar dağıtacaksın.pahalı bir tüfekle çok fazla söküm takım yapmak iyi değil..2. tüfeğinde tecrübeli abilerin dediği gibi Dianalar olmalıdır.
-
benim bu hobi için bütçem maksimum 400 tl bu fiyata alabileceğin EN İYİ tüfek hangisi peki? 2.el için ayrı yeni için ayrı fikirlerinizi bekliyorum...
Selamlar...
Bana kalırsa 200 - 250 tl'ye siteden temiz bir Patriot bulabilirsin... Hem paranı boşa vermemiş olursun, hem de tüfeğin başına bişey gelirse yollayabileceğin ve ilgilenen bir servisin olur.Bu hobiye merakın kalıcı olursa da koleksiyonuna evladiyelik bir tüfek ile başlamış olursun.