izmirli kimse yokmu yaa benden başka?
izmir???
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Selamlar. Ben varım.
-
Bende İzmirli olmak isterdim. Türkiyenin en yaşanılası şehri bence.
-
Bende İzmirli olmak isterdim. Türkiyenin en yaşanılası şehri bence.
bence de öyle.. kendimi bu yüzden şanslı hissediyorum. ama kırklarelide fena sayılmaz istasyon caddesi ve kızları çok güzeldi. 5 ay askerlik yaptım orada -
Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş
-
Selamlarr!
Bende buralardanım.. -
Ben sürekli buradayım. Atışlar tam gaz devam etmekte genelde 1 arkadaşım ile atış yapıyorum.
-
bende burdayım arkadaşım izmir bucada oturuyorum
-
bir hafta sonu ayarlayıp bi atış yapalım tabi önce bi karar verip tüfek almam lazım...
-
Selam, artık bende aranızdayım.
İzmir cevresinde nerde atış yapıyorsunuz arkadaşlar?
Ben Balçova tarafındayım. -
arkadaşlar izmirde toplantı oluyormu??? tüfek almak istiyorumda bi karar veremedim.eğer böyle bişi olursa gelip orda karar vermek en mantıklısı gibi geliyor bana
-
Engin genellikle evinde atış yapıp hemen pencereyi kapatıyor.
Benim gibi onun da çevresindeki binların iyi bir sıvaya ihtiyaçları var.
-
rasist bey bende izmirliyim ve bende tüfek seçimi aşamasındayım
alınca hep beraber bütün izmirliler (toplayabildiğimiz kadar) bir atış buluşması yapsak bir haftasonu süper olur gerçektende
-
SLM bende varım nerede düzenlendiğini bilmiyorum turnuvamı yoksa zevkinemi katılm nasıl olacak
-
slm, yazdığınız konu başlığı oldukça eski, daha yeni olan buluşma mesajlarını görmediniz sanırım, son 1 aydır neredeyse her hafta sonu buluşuyoruz. Önümüzdeki hafta da hava müsait olursa yine toplanırız.
Bu bölümden takip edebilirsiniz.
-
Bornova'dan selamlar.