Bor yağı sonra yanmasın?
Pellet tasarımı ve anket
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ama evanix şarjörü 11.25 mm diye biliyorum ben mi yanlış okudum yoksa pellet 18 mm uzunluğa mı sahip.
-
- Resmi Gönderi
Tonguç isim için teşekkür ederim, göbeği yani setlere sürtecek kısmı 5,48 yap, ön kısmı birmiktar daha sivriltebilirsin ve önden gelen kavis 5,60 ta bitip keskin bir şekilde 5,48 e düşsün kıça kadar sonra kıçta yine keskin bir şekilde set 5,62 ye yükselip 1 mm ilerledikten sonra tatlı bir şekilde çap düşsün, dizayn kısmen yeterli ama boy aşırı uzun olmuş birde ağırlığı 30 grains olacak şekilde boyu kısaltmaya çalış, kıçtaki boy fazla uzun namludan çıkınca yalpa yapmaya başlar çünkü sanırım kıçtan içini boşaltarak hafifletemeyeceksin.
Ayrıca bende şu anda 30 grains pelet ile 75 fpe güç üreten 5,56 4140 kalite ateşli namlulu silah hazırda var, hemen testlere başlarız.
-
Carşamba akşam sizdeyim Müdürüm
-
-
Tonguç bencillik yapma bizimde atabileceğimiz ölçü/malzemeden üret şu pelletleri
kolay gelsin.
-
Alıntı
Ama evanix şarjörü 11.25 mm diye biliyorum ben mi yanlış okudum yoksa pellet 18 mm uzunluğa mı sahip.
Benim evanix Blizzardın şarjörü 18mm geliyor. Toplam boyu 18mm.
-