Selam arkadaşlar, 10 gün önce opticswarehouse tan siparişini verdiğim dürbün akşam vakti sitenin güvenlik görevlisinin akşam kapıyı çalıp " gün içersinde paketiniz geldi " demesiyle elime geçti. . Paketi açmadan önce koliyi inceledim. Jenna saolsun paketi gayet güzel baloncuklu naylonla paketlemiş, konşimentoya sporting octics yazıp faturayıda 50 pound olarak kesmiş. Evet arkadaşlar Nikko Stirling 8-32x60 Platinum Nighteater IR görüntü süper 32 zoom, side parallax, kırmızı aydınlatmalı mil dot artıkıl, ekstra uzun güneşlik. Diğer bir deyişle Nighthawk ın kullandığı dürbün. Yalnız dürbünün bu kadar erken geleceğini hesaba katamadığım için dürbünün tüpü genelde kullanılan 1 inch lik değil 30 mmlik. Bu yüzden ebay dan 30mm lik yüksek ayak sipariş ettim ama hala elime ulaşmadı. En kısa zamanda resim + yorumları paylaşacağım. ( bu arada tüpü de doldurtmak lazım )
Sonunda opticswarehouse tan dürbünüm geldi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Jenna ya selamımı söyle dürbünün hayırlı olsun.
-
Jenna yla tanışmam lazım derhal
Türklerin gönlünü kazandığını belirtip hemen tatile çağırmam lazım
Bekar arkadaşlar vazife başına
hiyeeett
hemen bir inceleme yapim şu siteye
Eyvah para kalmadı -
iyi atışlar dilerim. çok güzel bir dürbün
-
Şaka maka bu kadar muhabbet ettik acaba nasıldır bu Jenna
Bu kadar problemsiz ve çabuk geldi promosyondaki rangefinder ı da alsak mı kaşınıyorum yaaa
-
hayırlı olsun. 8-32 zoom üstelik 60 mm çap. harika birşey olsa gerek.
-
hayırlı olsun, hw100'e pek yakışıyor bu dürbün
-
Şaka maka bu kadar muhabbet ettik acaba nasıldır bu Jenna
Bu kadar problemsiz ve çabuk geldi promosyondaki rangefinder ı da alsak mı kaşınıyorum yaaa
Aynı kaşıntıyı ben de yaşıyorum hiç merak etme
-
Jarhead arkadaşıma geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Zira dürbün getirtmek gerçekten bir şans işi.
Jenna konusuna gelice: hani telefonla konuştuğunuzda kulağınıza gelen ses gayet hoş olur da, sahibini görünce tüm hayalleriniz yıkılır !!! Bilirsiniz. Gelin siz ağabey/amca sözü dinleyin, hayallerinizle yaşayın -
Doğru diyorsun Polat abi en güzeli öyle kalsın
-
Jenna 62 yaşında 6 torun sahibi sevimli bir ninecikmiş
-
hayırlısı olsun rangefinderda alacaksan e bari rüzgar hız metrede alda tam olsun.o zaman ne uçan ne kaçan olur valla.
airgunturk.com/attachment/625/ airgunturk.com/attachment/626/
-
İşte bu da gelen paket ve dürbün
-
Dürbün tüfekten büyükmüş yaw
-
-
-
hayırlı olsun ,bana kalırsa tam bir sihir makinesi haline gelmiş tüfek büyük felan laflarına kulak asma sen kardeşim
o yanındaki dikiş makinesi gılıklı parcayı sökebiliyormu ?hani birgün nasıp olursa, sökerim diye düşündüm de ?yok yok kesin sökerim, one yav -
Saol hocam,
Parça sökülüyor ama takılıyken paralaksı netlemek çok kolay, yüksek zumdayken net görüntü elde ettiğinde üzerine bakıp mesafe tahmini yapmanı kolaylaştırıyor. 0-25 m arası 1er m olarak sıralanmış yani gayet hassas en kısa zamanda yandan resmini çeker yollarım ne demenk istediğim daha iyi anlaşılr -
Yakında benim gibi ağırlık yapıyor diye wheel ve sunshade i sökersin
-
Ayaklarım bir gelse de kullansam da baysam keşke
10 gündür ebay den verdiğim siparişi bekliyorum -