1 inch dürbünüme çift parça yüksek ayak arıyorum.Elimdeki ayaklar şarjörümü engelliyor.Yurt dışından sipariş vermek zor geliyor.Başka nerden bulabilirim acaba?
Yardımlarınızı bekliyorum.
Saygılar.
yüksek dürbün ayağı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Mustafa Bey bende zaten iki parça ayak var 25 mm yüksekliğinde.Dürbün geride kalıyo.İleri almak isteyince Şarjöre takılıyo.Yani ben bayağı ileri almak istiyorum dürbünü.Önceki dürbünde bu sorun yoktu çünkü bu yeni dürbünüm bayağı uzun.Nişan alırken uzakta kalıyorum bu haliyle.Dipçik tabanı omuz boşlığuma oturmuyor destekli atış yaparken.Ayakta atış yaparken problem olmuyor.25 mm den yüksek dürbün ayağı arıyorum.Mesela Kyücel arkadaşımızın sattığı Hawke High mount gibi.
Acaba 25 mm den yüksek ayak bulabilirmiyiz.Mesela 35 mm gibi.
Saygılar. -
Özellikle alttan çıkıntı yapan dürbünlerde 25 mm yükseklik T12 şarjörünü ya kılpayı kurtarıyor ya kurtarmıyor. Yükseklik 30 mm civarı olursa daha rahat olur
-
Kamuran bey den aldığım yüksek ayaklar "Hawke high mount" T12 için biçilmiş kaftan,işçilikte benden tam not aldı.Tavsiye ederim.
-
kemosabe çok şanslısın o ayakları aldığın için..
Yurt dışından getirtilebilir ama o da zor .. -
Arkadaşım, Kamuran beye bir danış derim ben en azından temini konusunda yol gösterebilir.
-
merhaba
Hawke marka çift parça yüksek dürbün ayaklarım nihayet elime ulaştı.Artık dürbünüm istediğim yerde konumlandı.Sorunum çözüldü.
Bilgilerinize.
-
Hayırlı olsun.Ayaklar kalite öyle değilmi?Yurt dışındanmı temin ettiniz?
-
Merhaba.
Ayaklar çok kaliteli.Evet yurtdışından getirttim.Hatta yanlışlıkla 2 adet sipariş vermişim fazladan bir ayak daha var.
-
Ben talibim,eğer satmak isterseniz?