Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • zannedersem tüm mod 125 ler böyle değil bendeki silah 25 30 metre civarında cıtayı delip geçiyor ve bu mesafelerde çok nadir ıskalıyor. kuru kabuğu soyulmuş kavak ağacına 5 cm geçti(on metre civarı nda) pelleti atınca bıçakla yarıp açtık . inşallah diğer arkadaşlarınki gibi dağılmaz.

hatsan mod 99 22 cal -
    hatsan at44 s 10 22 cal -

hatsan mod 135 vorteks 22 cal-

hatsan nova compackt 22 cal

hatsan bt 65 elite 22 cal

gamo stutzen 17,7 cal

ersus ers 17 - 36 cal

ata arms neo 12 cal

canik 55 shark fc 9 mm

zoraki ultra 4,5 mm -

• pelletin 500 metre gitmesi normal ama o mesafeyi ancak namlyu havaya baya dikerek alırsın bide o mesafelere pellet taş gibi düşer sadece

Pelletin maximum mesafeye gitmesi için fizik kurallarına göre 45 derece açı ile atılması gerekiyor. Ancak bu değer Hava sürtünmesinin göz ardı edilmesi halinde geçerli. Gerçek hayatta ise (Yani havayı da hesaba katarak) bu açının değeri 22 dereceye düşüyor.

FX Gladiator .22 + NikkoStirling 8-32x60

Bu Vatanın varlığının ve Bölünmez bütünlüğünün bedeli Çanakkale'de Ödenmiştir !

Arabalar ikiye ayrılır. SCENIC ve Diğerleri :) (SCENIC 2.0 16V BVA - Yollar gidişime, Kızlar duruşuma hasta :) )

Kula bela gelmez Hak yazmayınca, Hak Bela yazmaz kul azmayınca, Hak intikamını kuldan kul ile alır. Din, İrfan bilmeyen, bunu kul etti sanır.

• görünen o ki tüfeğin çok güçlü dediğin gibi dağılmaz inşallah 5cm kuru kavağa geçtiyse domuz avına bile gidilir onunla vur 50 metrede kafadan insin inmezse kaç abicim...köye gidince kavak ağacı bulup bende sıkıcam inan çok merak ettim benim mod 135 ne yapıcak bu arada bahsettiğin tüfek kaç kalibre

• pelletin girdiği yerin resmi de var yarıp açtıktan sonra çektim bi türlü resim ekleyemedim bunu eklemeyi deniycem

hatsan mod 99 22 cal -
    hatsan at44 s 10 22 cal -

hatsan mod 135 vorteks 22 cal-

hatsan nova compackt 22 cal

hatsan bt 65 elite 22 cal

gamo stutzen 17,7 cal

ersus ers 17 - 36 cal

ata arms neo 12 cal

canik 55 shark fc 9 mm

zoraki ultra 4,5 mm -

• görünen o ki tüfeğin çok güçlü dediğin gibi dağılmaz inşallah 5cm kuru kavağa geçtiyse domuz avına bile gidilir onunla vur 50 metrede kafadan insin inmezse kaç abicim...köye gidince kavak ağacı bulup bende sıkıcam inan çok merak ettim benim mod 135 ne yapıcak bu arada bahsettiğin tüfek kaç kalibre

Evet mod 125 gercekden çok güçlü gecen bi arkadaş daha mod 125 ini bana verdi babası kızmış bende duruyo yağladım koydum bi köşeye ama onun öncesinde baya yordum tüfegi £tabanxalı$ tüfek neye ugradıgını şaşırdı ;kihhik, 4.5 mm vardı zaten mod 125 bide 5.5 mm oldu elimin altında 5.5 mm olmasına rağmen çok güçlü gercekden 5.5 mm birazdaha kontrollü 4.5 mm göre ...

Hatsan AT44-10 TH LW .22 Stoeger x50 Synthetic combo 5.5 / Stoeger x20 Synthetic 4.5mm / Hatsan mod 99 limited edition 5.5 / hatsan mod 88 4.5mm / Dıana 460 magnum 5.5 /hatsan mod 135 5.5 /gamo cfx 5.5 / kıral safari 5.5 / hatsan mod 95 4.5 / hatsan mod 125 4.5-5.5 / kıral magnum 4.5 / kıral kanas 5.5 /jet 4.5 / sarsılmaz crom :thumbup: 4.5 /hatsan mod 45 4.5 /flaş 4.5