zannedersem tüm mod 125 ler böyle değil bendeki silah 25 30 metre civarında cıtayı delip geçiyor ve bu mesafelerde çok nadir ıskalıyor. kuru kabuğu soyulmuş kavak ağacına 5 cm geçti(on metre civarı nda) pelleti atınca bıçakla yarıp açtık . inşallah diğer arkadaşlarınki gibi dağılmaz.
şok oldum
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
pelletin 500 metre gitmesi normal ama o mesafeyi ancak namlyu havaya baya dikerek alırsın bide o mesafelere pellet taş gibi düşer sadece
Pelletin maximum mesafeye gitmesi için fizik kurallarına göre 45 derece açı ile atılması gerekiyor. Ancak bu değer Hava sürtünmesinin göz ardı edilmesi halinde geçerli. Gerçek hayatta ise (Yani havayı da hesaba katarak) bu açının değeri 22 dereceye düşüyor.
-
görünen o ki tüfeğin çok güçlü dediğin gibi dağılmaz inşallah 5cm kuru kavağa geçtiyse domuz avına bile gidilir onunla vur 50 metrede kafadan insin inmezse kaç abicim...köye gidince kavak ağacı bulup bende sıkıcam inan çok merak ettim benim mod 135 ne yapıcak bu arada bahsettiğin tüfek kaç kalibre
-
pelletin girdiği yerin resmi de var yarıp açtıktan sonra çektim bi türlü resim ekleyemedim bunu eklemeyi deniycem
-
görünen o ki tüfeğin çok güçlü dediğin gibi dağılmaz inşallah 5cm kuru kavağa geçtiyse domuz avına bile gidilir onunla vur 50 metrede kafadan insin inmezse kaç abicim...köye gidince kavak ağacı bulup bende sıkıcam inan çok merak ettim benim mod 135 ne yapıcak bu arada bahsettiğin tüfek kaç kalibre
Evet mod 125 gercekden çok güçlü gecen bi arkadaş daha mod 125 ini bana verdi babası kızmış bende duruyo yağladım koydum bi köşeye ama onun öncesinde baya yordum tüfegi tüfek neye ugradıgını şaşırdı 4.5 mm vardı zaten mod 125 bide 5.5 mm oldu elimin altında 5.5 mm olmasına rağmen çok güçlü gercekden 5.5 mm birazdaha kontrollü 4.5 mm göre ...
-