arkadaşlar öztay diabolo pelletler görünüşte çok düzgün duruyor.acaba kullanan varmı?
öztay diabolo
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben de kullanmıştım bu saçmayı.Fiyatı uygun.İnce Mehmet'e göre de kutu içindeki defolu saçma sayısı çok daha az.Döküntü Kral Magnum ile atış yaparken kullanıyorum.
-
Bundan 15 sene evvel modelini bile hatırlamadığım Hatsanımda kullanıyordum.Başka pelet bilmediğimden isabetli geliyordu.
-
Bende eski tüfeğimde kullanıyodum, 15 metrede gez arpacıkla 20 numara boş fişek kovanlarını vurabiliyoduk.
-
Arkadaşın eser mini tüfeğinde öztay pellet kullanıyoruz tüfekdenmi pelletdenmi soda şişesi falan kıramıyoruz hemde 3-5 metreden???????????
-
Arkadaşın eser mini tüfeğinde öztay pellet kullanıyoruz tüfekdenmi pelletdenmi soda şişesi falan kıramıyoruz hemde 3-5 metreden???????????
Başka marka peletlerle kırılıyor muydu?
-
Başka marka deneyemedik her marka yok burada yakınlarımzda en azından..
-
o kıramamanız silahtan ve mermiden kaynaklanıyor. çünkü eserin namlu içi biraz geniş ve öztay mermi normalden de biraz küçük olunca çok fazla boşluk oluşuyor. s
-
Evet doğru mermiler biraz ufak kalıyor...