arkadaslar sonunda kararımı verdim. bugün şanslı oldğumu düşünerek hatsan mod 95 sas yanında 3-9x44 optima dürbün + spormatch dampa + 1x40 red dot sipariş ettim . Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. gönül isterdiki bi fx t12 sahibi olalım ama şimdilik imkanlarımız b una elverdi.... tavsiye veya önerilerinizi bekliyorum...
Mod95 Sas aldım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşaalah
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşaalah
çok teşekkür ederim....
-
Hayırlı olsun.İnşallah bir sorun çıkarmaz ve Rahatlıkla kullanırsın.Bu arada güzel bir sistem toplamışsın..
-
hayırlı olsun..
Hatsan yaylılar içinde iyi seçim yapmışsınız..ama pcp isteyeceksiniz emin olun:) -
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
Hayırlı olsun.İnşallah bir sorun çıkarmaz ve Rahatlıkla kullanırsın.Bu arada güzel bir sistem toplamışsın..
sağol teşekkür ederim. sorun çıkarmayacağını düşünüyorum çünkü bugün kendimi şanslı hissediyorum.
-
hayırlı olsun..
Hatsan yaylılar içinde iyi seçim yapmışsınız..ama pcp isteyeceksiniz emin olun:)sağolun. pcp zaten istiyordum ama bütçem elvermiyordu. şimdiki hedefim fx t12
-
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
-
Güle güle kullanın.Kazasız belasız isabetli atışlar dilerim.
-
hayırlı olsun güle güle kullanın
reddot u mod95 için mi aldınız ben denedim zaptedemedim sizi bilmem
-
Güle güle kullanın hatsan yaylılarının arasında hem hesaplı hemde isabetli bi model mod 95 de kece problemi yaşayan arkadaşlar oldu öncelik benim tabi onun dışında sorun cıkarmadı gamo serisi pelletlerle 50 mt gayet isabetli ama keşke red dot almasaydınız genelde ateşli silahlarda işe yarıyo ben dampasız 1000 gecik atış yapdım dürbün hala sağlam benimde hayalimde fx var birgün gercek olucak ama şimdilik hatsanla sarsılmazla nefsimi körlüyorum benim temennim inşala seninde keçe fabrika montaj sırasında hasar görmemişdir yoksa tüfeginde % 30 % 40 gibi bir güç kaybı olur vede işin kötüsü farketmende zor olur 20 mt mesafeden 5 kg ayçiçek tenekelerini rahat önlü arkalı delmesi lazım yoksa sende tüfegi söküp takmaya başlarsın neyse kardeş isabetli atışlar 50 mt gurupmanları bekliyoruz ...
-
Güle güle kullanın hatsan yaylılarının arasında hem hesaplı hemde isabetli bi model mod 95 de kece problemi yaşayan arkadaşlar oldu öncelik benim tabi onun dışında sorun cıkarmadı gamo serisi pelletlerle 50 mt gayet isabetli ama keşke red dot almasaydınız genelde ateşli silahlarda işe yarıyo ben dampasız 1000 gecik atış yapdım dürbün hala sağlam benimde hayalimde fx var birgün gercek olucak ama şimdilik hatsanla sarsılmazla nefsimi körlüyorum benim temennim inşala seninde keçe fabrika montaj sırasında hasar görmemişdir yoksa tüfeginde % 30 % 40 gibi bir güç kaybı olur vede işin kötüsü farketmende zor olur 20 mt mesafeden 5 kg ayçiçek tenekelerini rahat önlü arkalı delmesi lazım yoksa sende tüfegi söküp takmaya başlarsın neyse kardeş isabetli atışlar 50 mt gurupmanları bekliyoruz ...
çok sağol...red dot mecburen aldık yanında hediye verdiler.. sizde umarım en kısa zamanda bi fx sahibi olursunuz...
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Hatsan yaylılarının en iyisi
-
hayırlı olsun
-
Hayırlı uğurlu olsun.
-
ARKADAŞIM HAYIRLI OLSUN TÜFEĞİN
KAZASIZ BELASIZ KULLANMAN DİLEĞİYLE.BENDEDE VAR
AYNI TÜFEK AYNI DAMPA AYNI DÜRBÜN KULLANINCA ÇOK MEMNUN KALACAKSIN GÜLE GÜLE KULLAN.
-
arkadaşım hayırlı olsun isabetli atışlar dilerim
-
Öncelikle hayırlı olsun..izlenimlerinizi de paylaşırsanız tüfek seçim aşamasındaki arkadaşlara faydalı olur diye düşünüyorum,saygılar sunuyorum..
-
Hayırlı olsun.Sizle "TÜFEKDAŞ" olduk.
-