Merhaba, aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 1 ay kadar önce Gamo CFX Royal almayı düşünüyordum. Sonrasında forumdan birkaç arkadaşın ısrarlarıyla Diana 31 de karar kılmıştım. Ancak Adana da bu silahı bulamadım. Kimsenin elinde kalmamış. İlkkez havalı silah sahibi olacağım için silaha dokunmadan da internetten almak istemedim. 1 aydır forumun neredeyse tamamını okudum. Dün 19 mayıs tatilinide fırsat bilerek cfx royal almak için İdeal Av ın yolunu tuttum. Ancak orada fikrim değişti ve imzam daki ikiliyi satın alarak bu dünyaya ilk adımımı attım. Yaklaşık 8 metre uzunluğundaki balkonumda 50-60 atış yaptım. Dürbünlü bir tüfekle atış yapmak gerçekten büyük zevkmiş. Fakat tahmin ettiğimden daha çok ses çıkarıyormuş. Normali bumudur bilemiyorum. Dürbünü 6 metrede kendimce sıfırladım. Genelde peletler 2cm içine toplanıyor. Zamanla bu işin inceliklerini, sizler ve deneyimlerim sayesinde öğrenirim. Şimdi szilerden isteyeceğim ilk bilgi; forumda bir kaç konuda rastladığım "altın tetik" le ilgili. Zira dün İdeal av da altın tetikten bahsedince ne olduğunu çıkartamadılar.
Gamo Hunter 440 aldım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Öncelikle silahınız hayırlı olsun altın tetik çok hassaslaştırıyor bence bu hali daha iyi bu tüfek bana göre gamoların en iyisi isabetlisi güçlüsü isabetli atışlar.
-
İyi günlerde kullanın.
-
hayırlı olsun yeni tüfeğiniz güle güle kullanın altın tetik hilall av da var sanırım orda görmüştüm
-
Altın tetik, CharlieDaTuna'nı tasarladığı ve sattığı bir modifikasyon parçası. İdeal Av'ın ne olduğunu bilmemesi normal. Bu arada CFX yerine Hunter 440 almanız bence isabet olmuş. Hunter 440, CFX ile mekanizma olarak aynı. Tek farkı namludan kurma olması ki aslında bu pelet yüklemede size CFX'e göre kolaylık sağlayacaktır.
Hayırlı olsun. -
Hayırlı olsun.Alın alın Adana kadrosu genişlesin iyice.
-
İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Sayın eblemis, aynen dediğiniz gibi kullanınca anladım ki pelet yüklemek cfx e göre 440 ta daha kolay. Ama şuda bir gerçek; cfx inde görüntü olarak ayrı bir havası var...
-
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin keyifli atışlar
-
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
-
hayırlı olsun, isabetli atışlar.
-
hayırlı olsun çok sağlam bir tüfek güle güle kullanın.
-
hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.8 senedir kullanıyorum hiç bir problem çıkarmadı.
-
İsabetli atışlar diliyorum.Aramıza hoşgeldin
-
Hayırlı olsun.
-
Tekrar tekrar teşekkürler. İşten eve uçarak geldim. Hava kararmadan balkonda birkaç atış yapayım diye. Ancak balkon kesmiyecek artık. Doğa beni çağırıyor. İlk fırsatta dağa bayıra vurmak lazım bünyeyi. Tüfek içime çok sindi. Allah nazarlardan saklasın sanırım beni uzun süre idare edecek.
-
öncelikler hayırlı olsun acaba fiyat ne kadar oldu öğrenebilirmiyim
-
öncelikler hayırlı olsun acaba fiyat ne kadar oldu öğrenebilirmiyim
Gamo dürbünlü tüfek kılıfı ve dürbün için tek ayak dahil 700 TL verdim.
-
Hayırlı ve uğurlu olsun, güle güle kullanın.
-
Hayırlı olsun hocam,Allah kazasız ve belasız kullanmayı nasip etsin...
-
İsabetli atışlar arkadaşım hayırlı olsun tüfegin şekli güzel saglam bi tüfek insanın içine sindimi kullanması dahada keyifli olur
-