Evet, 30 Mayıs itibarı ile finallere gömüleceğimden benim açımdan bu hafta oldukça iyi bir FT tarihi. 25°C güneşli diyor hava durumu.
Kimler var?
"23 Mayıs 2009 Ankara Birinci FT Ligi 4. Ayak"ı artık gerçekleştirsek mi?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bir aksilik olmazsa ben varım. Hatta yine sabah 06:00 gibi 1. çamlığa gidip biraz atış bile yapabilirim.
-
bir aksilik olmazsa bende varım.
-
Ben ancak 30 Mayıs'ta gelebilirim
-
bir aksilik olmazsa ben yokum..
-
ben sizleri bula bilirsem ben varım
-
Bende gelirim..
-
Bir aksilik olmazsa bende yokum
C.tesi bir arkadaşım balığa götürecekmiş beni, gitmezsek gelirim.
-
Bir aksilik olmazsa bende yokum
C.tesi bir arkadaşım balığa götürecekmiş beni, gitmezsek gelirim.
balığa varım..nereye gidiyorsunuz.
-
Ohoo, AnkaraTeam kaytarmaya başladı.
-
Hava bugünki gibi olursa sen esas kaytaranları o zaman gör.
-
Yarın için 23°C, öğleden sonra yağışlı diyor şimdi. Bilemedim...
-
Bugün bir hayli yağmur yağdı, tepenin yolu malum, çok kesin konuşmamak lazım ama yağmur yağdığını görürsem ben gelemem.
-
Yarın sabah müsabaka ya da buluşma yapmasak bile ben muhtemelen öğleden sonra orada olacağım. Benim kuzen Beamformer ile biraz atış yapmak istiyoruz. Öğleye kadar çalıştığı için öğleden sonra gelebilecek.
-
Yağmur , Rüzgar olmazsa, muhtemelen bende gelirim...
-
yağmur yağdı
bence balık işi de atış işide yattı gibi.
-
Benim ahım mı tutuyor ne
Buraya gelin burada atalım. Hava açık, rüzgar yok, göz alabildiğine dümdüz arazi. Piknikçi falan da yok.
-
Son haftalarda bir şeyler oluyor yahu! Nazar mı değdi nedir? Benim de yarın seslendirme işim çıktığı için katılamayacağım sanırım.
-
Şimdi yarın kimler geliyor, yağmurda olsa gelirim diyen olursa, bende erken saatte gideyim, kamuran abi gidecek galiba sabah.
ama yer çamur olacağından yukarıya çıkamayız [ Bizim 4 çeker arabamız yok Sayın Kyucel :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ] paintsignde buluşalım tam saati kararlaştıralım erkenden gidip yalnız kalmayalım. -
ben 9.27.46 gibi paintsigna gelirim.
-