Blow Havalı Tabanca Video

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Tabanca Hakkında Görüşüm,Önce Çok İsabetli Olduğunu Söyleyeyim,namludaki yivler çok çok güzel,namludan çıkan pelletlerdeki yiv izleri bir harika.sarsılması hiç yok silahın. Sesi bir o kadar az. Aylarlanabilir gezi var. Kurması çok kolay.Gücüde Silahın Boyutuna Göre (silindir hacmine) çok iyi,12 metreden kola kutusunu çift taraflı deliyor.Fiyatına Göre Çok Süper Bir Silah.Parçaları çok kaliteli.

Hiç Bir Yerde Blow Havalı Tabanca Videosuna Rastlamadım.
    Blow Havalı Tabancamın Videosunu Çektim Yorumlarınızı Bekliyorum.
    http://www.metacafe.com/watch/2849375/

• bende yaylı bir havalı tabanca almak istiyordum fakat blow da tereddütüm vardı bir tane almak istiyorum inş iyi çıkar. ?(

-sarsılmaz concorde
    -ekol es 55
    -kral 4,5

• ben ilk defa dün havalı tabanca ile tanıştım,hiç de beğenmedim,boncuk tabancası gibi,pellet i giderken görebiliyorum ;şrofls;. ha birde 30 metre şişe dikip deneme yapmıştım gelir gelmez,sonra 20 metreye düştü,15 e düştü,10 a düştü,5 e düştü ule kır garii şu şişeyi bee ;şrofls;. #hims yok ;şrofls;. hatsan ın kendi pellet ini denemiştim,sanırım biraz ağır geliyor,daha hafif pellet ile son deneme mi yapacağım, belki pellet namludan çıktığı an görünmez ;şrofls;. #hims

• Valla ne yalan söyleyim.Blow tabancayla daha hiç şişe kırmışlığım yok.
    Tamam çok uzağa gidiyor,isabetliliği de güzel ama iş şişe kırmaya gelince tık yok. ;şrofls;.
    Ama nasılsa vurmaz diye 20-25 mtden attığım kuşuda maalesef vurdu. u½%;

AT 44 WX 10-LW BULL-PUP :love:

Blow Tabanca 4.5 mm

Üzümlü Kaplan 7+1 12 Cal Otomatik

HER MODEL TÜFEĞE İSTEDİĞİNİZ MODELDE AHŞAP KUNDAK YAPILIR.

[Resim Engellendi: http://i45.tinypic.com/33omgjo.jpg]

Musa KARAOĞLAN

• Bende daha bikaç gün önce yeni bir havalı tabanca aldım voltran markasının ekol es55 modeli co2 tüple çalışıyor daisyinin çelik BB lerinden kullanıyorum ama bende aynı dertten şikayetçiyim BB leri namludan çıktıktan sonra görebiliyorum. İlk iki şarjörde bu problem yok ama diğer şarjörlerde BB ler görünmeye başlıyor.Ama zevkli bir tabanca 15mt de fayans kırabiliyorum.

eskisehirteam.png

• Valla ne yalan söyleyim.Blow tabancayla daha hiç şişe kırmışlığım yok.
    Tamam çok uzağa gidiyor,isabetliliği de güzel ama iş şişe kırmaya gelince tık yok. ;şrofls;.
    Ama nasılsa vurmaz diye 20-25 mtden attığım kuşuda maalesef vurdu. u½%;

aynen. kuşa mı yanayım yoksa isabetliliğine mi sevineyim bilemedim. ;$.,

Hatsan Mod 125 ,25 + Optima 3-12x44

Blow ,177

Colt Government 1911 A1 ,177

Gamo V3 ,177