geçtiğimiz pazar sürekli sanal ortamdan muhabbet ettiğimiz kendisine çok değeer verdiğim mustafa abimle sadece tanışmak kendisini yakından görmek için yataguna gittim.istanbulun 1 köşesinden diğer köşesine 4 araç değiştirerek yaklaşık 3 saatte ulaşabildim ama muhabbet o kadar güzeldiki iyiki gitmişim kendilerini tanımışım dedim.mustafa abiyle beraber kadir (erkut) ilede tanıştık kadirle daha önce telefonda konuşmuşuz ama hiç görmemiştim.ikiside sanal ortamda oldukları kadar reel ortamdada çok çok değerli insanlar.muhabbetlerine doyum olmuyor.ben kendileri için forumda onlarca kişi arasından biri olmama rağmen beni çok sıcak karşıladılar bol bol çaylarını içtim benim için pazar günlerini heba ettiler.onlardan havalı silahlar hakkında çok şeyler öğrendim tüm silahları bana gösterdiler incelememe izin verdiler.uzun zamandır almak istediğim ama bi türlü alamadığım FX Typhoon T12 ye resmen aşık oldum.cebimde yarı fiyatı kadar para olmasına rağmen mustafa abi maddiyatı hiç sorun etmeden yeni tanıdığı bi insana gerisini sonra verirsin demesi bile çok içten ve taktir edilecek bi yaklaşımda bulunması tüylerimi diken diken etti.bu nasıl bir insan sevgisidir.bu hobiye gönül verenlere elinden gelen her yardımı yaptığını bikez daha kanıtlamış oldu.bu işi para kazanmak için yapmıyolar sadece masrafları karşılıyorlar.eğer bu ürün meydanda olsaydı 3000 tlden aşağı alamzdık ki bunuda meydanı ziyaret ettiğim cumartesi günü öğrennmiş oldum.umarım bunu yazdım diye kızmamışsındır mustafa abi.sen ne kadar bu konuda yorum yapmasanda bu benim kişisel düşüncemdir.neticede artık bende bi FX Typhoon T12 sahibi oldum.en önemliside sizler gibi insanları tanıdım dostuğumuz ebedidir fırsat buldukça hoş muhabbetlerine ortak olmak için ziyaretlerime devam edeceğim.ayrıca yatagun ailesinin diğer üyelerinide en kısa zamanda tanımak isterim.hepsine buradan teşekkürler ediyorum.
sonuçta öncelikle çok samimi dostlar daha sonrada FX Typhoon T12 sahibi oldum.artık benimde bir FX Typhoon T12 im var
FX Typhoon T12 aldım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun
-
güle güle ve kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle. benimde bigün t12 m olur inşallah
-
Hayırlı olsun güzel seçim isabetli atışlar.
-
ilk tebrik benden olsun diye başlamıştım ,sayfayı yenileyince gördüm ki buralarda benden hızlı nice kovboy yaşarmış..kutlarım kardeşim inşallah eylul sonunda silahdaş olacağız...
-
hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
darısı başınıza...
-
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız atışlar
-
hayırlı olsun , isabetli atışlar.
-
-
Hayırlı olsun Allah mesut etsin diyelim güle güle kullanın
-
Hayırlı olsun isabetli atışlar dilerim.
-
Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanın iyi seçim...
-
Güle güle kullanın ALLAH kaza bela göstermesin.İsabetli atışlar
-
Tüfeğiniz hayırlı ve uğurlu, atışlarınız isabetli olsun.
-
hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun, darısı bize ve hiç olmayanlara
-
tüfeginizi güle güle iyi güzel günlerde isabetli kazasız kullanmanız dilegimle hayırlı olsun darısı biz pcp si olmayanların başına
-
ewet darısı çok arzulayanlara
-
İyi günlerde kullanın
-