35x de 5 deilde 10 metreden net görüntü veriyormu.
mod 54 un 30m den grup resmi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güzel soru .Bende yakın mesafelerdeki performansını soracaktım.
-
35x de 5 deilde 10 metreden net görüntü veriyormu.
Evet. =)
-
10 metrenin altında da net görüntü verebiliyor tam ölçmedim ama 7m de bile net 7 den 1000m ye net de diyebiliriz Sabit zoom 'un farkı burada.
-
optik sistemlere oldum olasi merakliyimdir tufek ile scope larada merak baslamis bulunuyor bir arastirma yapip yayinlamayi dusunuyorum iyi olur aslinda ...
-
Güzel soru .Bende yakın mesafelerdeki performansını soracaktım.
Yakın mesafelerde parallax denince akla gelen tek dürbün;
Bu dürbünle ayakkabı bağcıklarınızı bile net görebilirsiniz. Ayıptır söylemesi Türkiye'deki tek -- pardon düzeltiyorum iki-- Bug buster bende var
[Resim Engellendi: http://www.leapers.com/product_images/optics/scp_m392aomdl_m.jpg]
-
şu anda kullandığım ve gg den sıfır olarak, çok uygun bir fiyata aldığım 6-24*50 tasko gerçekten her yönüyle mükemmel çıktı. dürbün, çin malı taskoysa gerçekten şans işi. 250 m deki çatıya çakılı çivileri bile inanılmaz netlikte ve yakınlıkta gösteriyor. beraberinde gelen allen vidalı ayaklar da bir o kadar kaliteli çıktı. hem yakın hem de uzak mesafe paralax ayarında da şaşılacak derecede başarılı. bu sefer tasko yu gözünden vurdum .
-
Yakın mesafelerde parallax denince akla gelen tek dürbün;
Bu dürbünle ayakkabı bağcıklarınızı bile net görebilirsiniz. Ayıptır söylemesi Türkiye'deki tek -- pardon düzeltiyorum iki-- Bug buster bende var
[Resim Engellendi: http://www.leapers.com/product_images/optics/scp_m392aomdl_m.jpg]
ama
Sanırım paralax ile uğraşmamak çok daha keyifli.
-
Bu dürbün biraz fantazi dürbün. Ayakkabı bağcıklarını görme konusu güzel bir şey. Parallax 3 yarda
-
Bu dürbün biraz fantazi dürbün. Ayakkabı bağcıklarını görme konusu güzel bir şey. Parallax 3 yarda
2.5 metreden sonsuza berrakyani:)
-
Ben de 15metredeki kesme şekerlere 24 büyütmede atıyorum. =)
rajona ters kardeş hem o mesafe hem o kadar büyütme son fx gladıatorlü çekimde 12 büyütme ile atmışdım,en güzel nokta atışlarını hep düşük zoom da yaptığım bir gerçek itiraf edeyim
-
bende 7 mt mesafeye 24 le attım geçende fantazi atışı oluyo artık hedefin içinde hedef arıyosun
-
2.5 metreden sonsuza berrakyani:)
Aynen öyle. Bende iki adet var. biri 4x32 diğeri 3-9x32 büyütmeli.
-
her mesafeye 4x32 sürekli sabit zoom ve sürekli berrak daha keyifli ve zahmetsiz olsa gerek .Güle güle kullanın.
-
Allah arttırsın kamuran
-
Allah arttırsın kamuran
+1 amin
bizlerede nasip etsin -
quote='legolas',index.php?page=Thread&postID=88681#post88681]
Allah arttırsın kamuran
+1 amin
bizlerede nasip etsin[/quote]Nazar değdirdiniz ;satıldı 4x32 . (TheNightHawk'a ) Şaka bir yana güle güle kulllanın. Selamlar
-
+2 devam edin
+3 abiler dewam:D -
+3 abiler dewam:D
+4 -
+4oooooooo bendende +5 hahaha
-