Selamlar.. Elimde öğrencime ait yayı kırılmış bir Hatsan optima var.. Buna yay alıcam ama patriotun yayı uyarmı bilmiyorum.. Elimdeki kırık yay 36 spir.. Buna nereden yay bulabilirim.
Hatsan Optima için yay..
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Hatsandan temin edebilirsiniz yada sanayide yaptırabilirsiniz.
-
bence senin patriot da dahil gönder hatsan a güzel bakım yapsınlar nasıl olsa beleş
-
bence senin patriot da dahil gönder hatsan a güzel bakım yapsınlar nasıl olsa beleş
Ahaha.. Yok abi patriot dursun yayı modlu olduğu için şuan çok memnunum. Başına bişi gelene kadar kurcalamayı pek düşünmüyorum.. Bişi olursada murat abinin başına ekşirim artık.. Hiç bir yerde buna uygun yay bulamadım zaten. Hatsanı aradım yarın arıyacaklar beni. Yollamak istemedim; tüfeğin garantisi olmadığı için hem ufakbir masrafı olacak hemde kargosu gitgel tüfek kadar para zaten.. Yay istedim, "yedek parça veremiyoruz dışarı ama bi yetkili arkadaşa sorayım yarın dönerim" dedi telefondaki hanımefendi.. Beklemedeyim..
-
elimde bir mod100 yayı olabilir, uyar mı acaba?
-
Abi valla bu yay pistonun içine girer şekilde 25.5 - 26 cm uzunluğunda 36 spir ve spirlerin çapı dıştan dışa 1.8 cm.. Kral magnumu söktüm onun yayı pistonun içine girmedi kralın yayının çapı tam 2 cm.. Selamlar.
-
Sanıyorum uyacak bir bakmam lazım.
-
Sanıyorum uyacak bir bakmam lazım.
Haber bekliyorum abi senden..
-
eve gidince unutuyorum, hatırlayabilirsem bakıcam.