T-12, Gladyo ve Revo toplam 46 kişide var ama kaç kişide T-12 kaç kişide gladyo kaç kişide revo var bunu biliyormuyuz.ben forumda göremedim varsa nerede yazıyor yoksada bi başlangıç yapalım bakalım T-12 sahibi olarak kaç kişiyiz
T-12, Gladyo ve Revo
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
T12 var bende..faef 1 ben 2 yim diğer arkadaşlar numarayı takip edip yazsın.
-
bende de t12 var 3 oldu
-
Aynen gençler bendede var. 4 oldu.Allah olmayanlara nasip etsin
-
çok ii ilerlemişiz şimdiden 4 kişi olduk t-12 sahibi.gladyo ve revo sahipleride 1 olarak başlayıp ilerleyebilrler ayrıca acaba bu kadarmıyız demeyiz t-12 galadyo ve revo sahipleri.sonuçta toplam 46 olacak
-
T 12 - 5
GLADYO- 1 -
Buradan sayarak doğru sonuca ulaşamazsınız. FX silahı olupta forma üye olmamış hatta hiç girmemiş kişiler var. Mustafa beye sorun o söylesin. En doğrusu ve kestirme yöntem bu olur.
-
buraya üye olanları kastetmiştim bende.çünkü diğerlerini tanıma şansımız yok malesef ama bu çatı altında kimbilir belkide bi müsabakada,fuarda vs... tanışabiliriz.mustafa abiyi uğraştırmak istemedim ama en doğru yanıtı tabiki kendisi verir.
saygılar... -
Buradan sayarak doğru sonuca ulaşamazsınız. FX silahı olupta forma üye olmamış hatta hiç girmemiş kişiler var. Mustafa beye sorun o söylesin. En doğrusu ve kestirme yöntem bu olur.
+1
-
Ankara'da bildiğim kadarıyla 5 Adet FX T12, 5 Adet FX Glad ,1 Adet FX Revo Mevcut.
FX REVO= 1 Adet,skyplume ve emporto kardeşlerde
FX GLAD = gmby , kyucel , RaptorX , TheNightHawk , ejlover
FX T12 = guctony , mrmataraci , ŞEMS , serdarhavsut , teknosman
-
Osman abi envanteri güzel toparlamışsın
-
şu durumda
10 adet T-12
5 adet Gladyo
1 adet Revo
toplam 16 fx oldu -
şu durumda
10 adet T-12
5 adet Gladyo
1 adet Revo
toplam 16 fx olduYanlis toplamissiniz! bende hem glad hem t12 var!
-
revoları iki yapalım
-
Yanlis toplamissiniz! bende hem glad hem t12 var!
kafam karıştı o zaman toplam kaç oldu...
-
selam herkeze.Marmariste 2 fx var bende Revo ve çetin abiyde(baykuş) Gladyatör var.
-
Bende 1 adet FX Revo var
-
Bende Glad olduğunu sölemek istemiyorum çalarlar falen
-
Bir Gladyo da bende var
-
-