Bende de T12 yok
T-12, Gladyo ve Revo
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhaba Ben Tamer Tangör sitenin yeni üyesiyim ve FX T12 sahibiyim.
-
-
Bir Gladyo da bende var
gladyo falan ne iş bülent alırlar bak ergenekondan içeri:)::)
-
Taze T12 geldi
-
Bir adet FX T12 kullanmaktayım, bilgilerinize.
-
ben de t12leştirdiklerimizdenim... mutluyum, gururluyum...
-
bende aranıza 1 fx revo ile katıldım
-
hayırlı olsun p226
yedek şarjör ve bol pellet de edinmişinizdir umarım
-
teşekür ederim haliyle
-
hayırlı olsun, kendi sınıfının tek örneği özel bir silah edinmişsiniz.
-
Selamlar. Benimde bugun FX Gladiator um geldi. Gaziantep'ten selamlar.
-
Selamlar. Benimde bugun FX Gladiator um geldi. Gaziantep'ten selamlar.
Hayırlı Olsun... -
Teşekkür ederim arkadaşım. Av ve atıcılık hastalığımdan kurtulmak için büyük çaba sarfettim. Mesleğe girdikten sonrada çok uzak kaldım ama genlerimde var demek ki. Yeniden döndüm işte. Herkese kazasız belasız atışlar dilerim.
-
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.
-
hayırlı olsun, güle güle kullanın
-
Teşekkür ederim. Herkese kazasız, belasız, keyifli atışlar dilerim.
-
Selamlar. FX Gladiator ile FX Revosunu değişmek isteyen olurmu merak ettim
-
Birazcik konuyla alakasiz olurmu bilmiyorum ama dun aklima takildi sormadan edemiyicem Revonun yari otomatik sistemi basit geri tepme mekanizmasi ile calismadigina gore acaba bu silahta gaz piston sistemi mi var cok merak ettim cevaplarsaniz sevinirim. Saygilar..
-
- Resmi Gönderi
Birazcik konuyla alakasiz olurmu bilmiyorum ama dun aklima takildi sormadan edemiyicem Revonun yari otomatik sistemi basit geri tepme mekanizmasi ile calismadigina gore acaba bu silahta gaz piston sistemi mi var cok merak ettim cevaplarsaniz sevinirim. Saygilar..
Evet, gaz piston sistemi var, mermi namluyu terkettiği anda arkasından gelen basınçlı hava, namlu ucundaki odacıkta boğulup pistona yönlendiriliyor ve pistonda sistemi yeniden kuruyor, 12 peleti 6 saniyede boşaltabiliyorsun.
-