06 Haziran 2009 Ankara Team

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • bugün bende sabah 6da çamlığa gidemedim, Kamuran'la gitmeyi planlamıştık, o gittimi bilmiyorum.

öğleden sonra 2 gibi paintsign'a gittik ailecek. orada birileri olurda 2-3 sıkarım diye çok heveslenmiştim, hele Osman abiden çok umutluydum.ama kimse yoktu :(

yarın yine Bursa'ya gidiyorum ve 1 hafta yokum.

.

AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric

AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot

ankarateam.png

• bugün bende sabah 6da çamlığa gidemedim, Kamuran'la gitmeyi planlamıştık, o gittimi bilmiyorum.

öğleden sonra 2 gibi paintsign'a gittik ailecek. orada birileri olurda 2-3 sıkarım diye çok heveslenmiştim, hele Osman abiden çok umutluydum.ama kimse yoktu :(

yarın yine Bursa'ya gidiyorum ve 1 hafta yokum.

Erdem,Hava cok sıcak olmuştu saat 13.00 de PS den ayrıldık,Mustafa ve Ahmette gelmişlerdi..Görüşemedik sağlık olsun..Hayırlı yolculuklar dilerim..

A Takımı Üyesi

• Erdem,Hava cok sıcak olmuştu saat 13.00 de PS den ayrıldık,Mustafa ve Ahmette gelmişlerdi..Görüşemedik sağlık olsun..Hayırlı yolculuklar dilerim..

demekki umutlarım doğruymuş ama ben gecikmişim ^^ haftaya görüşürüz ;tacli#

.

AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric

AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot

ankarateam.png

• Selamlar abiler.Ohh ne güzel organizasyon yapmışsınız.. Sakaryada böyle bi organizasyon yapılamıyo tabi.. Birde resimlerdeki bia şişesi agacına hayran kaldım.Bi numune bulabilirseniz benim için yollayın ;şrofls;. Keyifli günler..

• Acil gittigimden bu hafta katilamadim. Ama bundan sonra hep katilirim. Acele cagirmalarinin sebebi maasima zam yapmakmis. Tabii isime de son verdiler ;( . Kriz oralarda etkisini yeni yeni belli ediyor X( . Afrika maceramiz da boylece sona ermis oldu.

FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name

"MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png

AB RH (-)

• Acil gittigimden bu hafta katilamadim. Ama bundan sonra hep katilirim. Acele cagirmalarinin sebebi maasima zam yapmakmis. Tabii isime de son verdiler ;( . Kriz oralarda etkisini yeni yeni belli ediyor X( . Afrika maceramiz da boylece sona ermis oldu.

hayırlısı olsun abi.sıkma canını...

HATSAN TORPEDO 155 .22 CAL.+ 3-9*32
    GAMO HUNTER 440 .177 CAL.+ TEK PARÇA AYAK 3-9*44
    MARKSMAN 1010 AIR PISTOL .177 CAL.
    SARSILMAZ AIR PISTOL .177 CAL.
    REMINGTON 870 MAGNUM 12 GA TEFLON KAPLAMA

• abi sıkma canını :) gün doğmadan neler doğar,bu gün olmaz ötesi gün olur,hayırlısı olsun

• Hayırlısı olsun rıfat, zaten uçakla o kadar gidip gelmek büyük bir risk bence.

Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

• Herkese teşekkür ederim.

Risk konusuna gelince haklısın Murat. Bu son gidişimde uçak zor kalktı ve bir müddet havada tutunmakta zorluk çekti. Yüreğim ağızıma geldi resmen :!: , İstanbul'a varana kadar okudum

FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name

"MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png

AB RH (-)

• en son ben ankara istanbul arası dediğin gibi bozuk havada uçtum, servis bile yapamadılar. Lunaparkta gibi hissettim kendimi hiç hoş değil.

Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

• Geçmiş olsun Rıfat abi, hakkında hayırlısı olur umarım.

Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22

A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/