Onun için fidan tutturuyorum, yakında yeni rakı'lısınıda yaparız
06 Haziran 2009 Ankara Team
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bugün bende sabah 6da çamlığa gidemedim, Kamuran'la gitmeyi planlamıştık, o gittimi bilmiyorum.
öğleden sonra 2 gibi paintsign'a gittik ailecek. orada birileri olurda 2-3 sıkarım diye çok heveslenmiştim, hele Osman abiden çok umutluydum.ama kimse yoktu
yarın yine Bursa'ya gidiyorum ve 1 hafta yokum.
-
bugün bende sabah 6da çamlığa gidemedim, Kamuran'la gitmeyi planlamıştık, o gittimi bilmiyorum.
öğleden sonra 2 gibi paintsign'a gittik ailecek. orada birileri olurda 2-3 sıkarım diye çok heveslenmiştim, hele Osman abiden çok umutluydum.ama kimse yoktu
yarın yine Bursa'ya gidiyorum ve 1 hafta yokum.
Erdem,Hava cok sıcak olmuştu saat 13.00 de PS den ayrıldık,Mustafa ve Ahmette gelmişlerdi..Görüşemedik sağlık olsun..Hayırlı yolculuklar dilerim..
-
Erdem,Hava cok sıcak olmuştu saat 13.00 de PS den ayrıldık,Mustafa ve Ahmette gelmişlerdi..Görüşemedik sağlık olsun..Hayırlı yolculuklar dilerim..
demekki umutlarım doğruymuş ama ben gecikmişim haftaya görüşürüz
-
Selamlar abiler.Ohh ne güzel organizasyon yapmışsınız.. Sakaryada böyle bi organizasyon yapılamıyo tabi.. Birde resimlerdeki bia şişesi agacına hayran kaldım.Bi numune bulabilirseniz benim için yollayın Keyifli günler..
-
Acil gittigimden bu hafta katilamadim. Ama bundan sonra hep katilirim. Acele cagirmalarinin sebebi maasima zam yapmakmis. Tabii isime de son verdiler . Kriz oralarda etkisini yeni yeni belli ediyor . Afrika maceramiz da boylece sona ermis oldu.
-
Acil gittigimden bu hafta katilamadim. Ama bundan sonra hep katilirim. Acele cagirmalarinin sebebi maasima zam yapmakmis. Tabii isime de son verdiler . Kriz oralarda etkisini yeni yeni belli ediyor . Afrika maceramiz da boylece sona ermis oldu.
hayırlısı olsun abi.sıkma canını...
-
abi sıkma canını gün doğmadan neler doğar,bu gün olmaz ötesi gün olur,hayırlısı olsun
-
Bu habere üzüldüm Rıfat Bey, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
-
Rıfat bey bende üzüldüm,,her şeyde hayır aramak lazım..hayırlısı olsun...
-
hayırlısı olsun
-
Hayırlısı olsun rıfat, zaten uçakla o kadar gidip gelmek büyük bir risk bence.
-
Herkese teşekkür ederim.
Risk konusuna gelince haklısın Murat. Bu son gidişimde uçak zor kalktı ve bir müddet havada tutunmakta zorluk çekti. Yüreğim ağızıma geldi resmen , İstanbul'a varana kadar okudum
-
en son ben ankara istanbul arası dediğin gibi bozuk havada uçtum, servis bile yapamadılar. Lunaparkta gibi hissettim kendimi hiç hoş değil.
-
Geçmiş olsun Rıfat abi, hakkında hayırlısı olur umarım.
-
Geçmiş olsun.. Hayırlısı diyip geçmek lazım..
-