Onun için fidan tutturuyorum, yakında yeni rakı'lısınıda yaparız
06 Haziran 2009 Ankara Team
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
bugün bende sabah 6da çamlığa gidemedim, Kamuran'la gitmeyi planlamıştık, o gittimi bilmiyorum.
öğleden sonra 2 gibi paintsign'a gittik ailecek. orada birileri olurda 2-3 sıkarım diye çok heveslenmiştim, hele Osman abiden çok umutluydum.ama kimse yoktu
yarın yine Bursa'ya gidiyorum ve 1 hafta yokum.
-
bugün bende sabah 6da çamlığa gidemedim, Kamuran'la gitmeyi planlamıştık, o gittimi bilmiyorum.
öğleden sonra 2 gibi paintsign'a gittik ailecek. orada birileri olurda 2-3 sıkarım diye çok heveslenmiştim, hele Osman abiden çok umutluydum.ama kimse yoktu
yarın yine Bursa'ya gidiyorum ve 1 hafta yokum.
Erdem,Hava cok sıcak olmuştu saat 13.00 de PS den ayrıldık,Mustafa ve Ahmette gelmişlerdi..Görüşemedik sağlık olsun..Hayırlı yolculuklar dilerim..
-
Erdem,Hava cok sıcak olmuştu saat 13.00 de PS den ayrıldık,Mustafa ve Ahmette gelmişlerdi..Görüşemedik sağlık olsun..Hayırlı yolculuklar dilerim..
demekki umutlarım doğruymuş ama ben gecikmişim haftaya görüşürüz
-
Selamlar abiler.Ohh ne güzel organizasyon yapmışsınız.. Sakaryada böyle bi organizasyon yapılamıyo tabi.. Birde resimlerdeki bia şişesi agacına hayran kaldım.Bi numune bulabilirseniz benim için yollayın Keyifli günler..
-
Acil gittigimden bu hafta katilamadim. Ama bundan sonra hep katilirim. Acele cagirmalarinin sebebi maasima zam yapmakmis. Tabii isime de son verdiler . Kriz oralarda etkisini yeni yeni belli ediyor . Afrika maceramiz da boylece sona ermis oldu.
-
Acil gittigimden bu hafta katilamadim. Ama bundan sonra hep katilirim. Acele cagirmalarinin sebebi maasima zam yapmakmis. Tabii isime de son verdiler . Kriz oralarda etkisini yeni yeni belli ediyor . Afrika maceramiz da boylece sona ermis oldu.
hayırlısı olsun abi.sıkma canını...
-
abi sıkma canını gün doğmadan neler doğar,bu gün olmaz ötesi gün olur,hayırlısı olsun
-
Bu habere üzüldüm Rıfat Bey, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
-
Rıfat bey bende üzüldüm,,her şeyde hayır aramak lazım..hayırlısı olsun...
-
hayırlısı olsun
-
Hayırlısı olsun rıfat, zaten uçakla o kadar gidip gelmek büyük bir risk bence.
-
Herkese teşekkür ederim.
Risk konusuna gelince haklısın Murat. Bu son gidişimde uçak zor kalktı ve bir müddet havada tutunmakta zorluk çekti. Yüreğim ağızıma geldi resmen , İstanbul'a varana kadar okudum
-
en son ben ankara istanbul arası dediğin gibi bozuk havada uçtum, servis bile yapamadılar. Lunaparkta gibi hissettim kendimi hiç hoş değil.
-
Geçmiş olsun Rıfat abi, hakkında hayırlısı olur umarım.
-
Geçmiş olsun.. Hayırlısı diyip geçmek lazım..
-