mustafa serdar bey ile guzel bır anlaşma yaptık evanıxmı vererek fx gladyotore geciş yaptım bu guzel anlaşmanın mımarı olan Glock19c Gökhan Abi ye sonsuz teşekkurler ederım
FX Gladiator e geçiş
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun.
-
mustafa serdar bey ile guzel bır anlaşma yaptık evanıxmı vererek fx gladyotore geciş yaptım bu guzel anlaşmanın mımarı olan Glock19c Gökhan Abi ye sonsuz teşekkurler ederım
sizi evanix ten soğutan veya fx e geçme ihtiyacınız neydi açıklarsanız çok sevinirim.
-
sizi evanix ten soğutan veya fx e geçme ihtiyacınız neydi açıklarsanız çok sevinirim.
benım evanıxımı değiştırmemın sebeplerını soleyeyım
fx ın evanıxe gore sitabıl atış yapma oranı cok yuksek
tüp hacmının cok geniş olması
başka merak ettığınız konu varsa sorabılırısnız -
hayırlı olsun.
saol kalyoncu teşekkurler -
hayırlı uğurlu olsun kardeşim
-
benım evanıxımı değiştırmemın sebeplerını soleyeyım
fx ın evanıxe gore sitabıl atış yapma oranı cok yuksek
tüp hacmının cok geniş olması
başka merak ettığınız konu varsa sorabılırısnızçok teşekkür ederim.
fx siniz hayırlı uğurlu olsun.
-
Hayırlı olsun.Bol isabetli atışlar dilerim.
-
Güzel seçim, hayırlı olsun.
-
Yeni tüfeğin hayırlı olsun.İsabetli atışlar dilerim.
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileklerimle...
-
hepınıze teker teker teşekur ederım
-
Oktay kardeşim hayırlı olsun, inan senin adına çok sevindim en doğru kararı vermişsin.
-
Hayırlı uğurlu olsun Oktay.Güle güle kullan.
-
[quote='sniperx',index.php?page=Thread&postID=89467#post89467]Oktay kardeşim hayırlı olsun, inan senin adına çok sevindim en doğru kararı vermişsin.
dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur derler cok doğru
sniperx benım liseden sınıf arkadaşım 13 yada 14 yıldır bırbırımızı gormuyorduk atış buluşmamızda bırbırımızı görunce cok şaşırdık ve ben cok mutlu oldum kadir ile karşılaştığıma bundan sonrada artık sık karşılacağima ınanıyorum -
sniperx benım liseden sınıf arkadaşım 13 yada 14 yıldır bırbırımızı gormuyorduk atış buluşmamızda bırbırımızı görunce cok şaşırdık ve ben cok mutlu oldum kadir ile karşılaştığıma
biriniz 32 biriniz 30 yaşında görünüyorsunuz, kim kadayıftı?
-
hahahaha
-
sayın raptorx saolun cok güldüm
ben düz lıseyı bırakıp meslek lısesıne gecış yapmıştım oradan var bır yıl kaybım :
diğer bir yılı kadir e sormak lazım belkıde okula erken başlamıştır
ama doğum tarıhlerıne bakarsak kadir 1978 ben 1977 kadir e bır şey sormaya gerek yok herşey meydanda -
hayılı olsun ,güle güle kullan.
-
Hayırlı uğurlu olsun.Darısı başıma inş
-