Mükemmele ulaşmak zaman ve çaba gerektiriyor. FX gladiatore ulaşana kadar
1- Gamo Maxima 4,5 mm pistonlu tüfek aldım. Bir yıl kullandım. Atışlar çok keyifliydi. Ancak üzerinde dürbün durmuyordu.
2- Hatsan AT44-10x aldım. Tüple ilgili korkularım hat safhaya ulaştı. Aldıktan 10 gün sonra sattım.
3- En sonunda bir FX almaya karar verdim. Fiyat-performans durumunu değerlendirdim. FX T12 olsun dedim. Ama mükemmeliyetçi yapımı ve 1 ay sonra değiştireceğimi bildiğimden FX gladiator de karar kıldım. Sağolsun Mustafa Beyin sesimi duyup Bursa da fuardan araması ve önerilerde bulunması süreci hızlandırdı. Silah elime geçtikten sonra da anladım ki çok iyi bir seçim yapmışım. Benim seçim yapmamda katkıda bulunan değerli forum üyelerine çok teşekkür ediyorum. Bu noktadan sonra tamamen tarafsız ve kişisel ön yargılarımı bir kenara bırakarak FX yada hatsan alacak insanlara yardım etmeyi kendime görev addediyorum. Bilgi payşaşıldıkça büyür. Ancak mutlaka sağlam gözlemlere yada kaynaklara dayanmalı. Aksi halde mevcut az sayıdaki doğruyu da gölgeler. Mutlu günler...
Artık benim de bir FX GLADIATOR' üm var.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun, isabetli atışlar.
buluşmalarımıza da bekleriz.
-
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız ; keyifli atışlar.
-
hayırlı olsun.
-
Hayırlı olsun.
-
Hayırlı olsun
-
yeni tüfeginiz hayırlı olsun kazasız isabetli atışlar diliyorum
darısı benim başıma
-
hayırlı olsun güle güle kullanın .
-
Hayırlı olsun. Ankara'da bir Gladiatör daha oldu.
-
Güle güle kullanın,iyi seçim.
-
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
-
Hayırlı uğurlu olsun.
Kazasız isabetli atışlar dilerim. -
Hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun,,kazasız, isabetli,keyifli atışlar dilerim..
-
Hayırlı olsun.Tam güç 100 atış hayal gibi.
-
Hayırlı Uğurlu olsun
-
Hayırlı uğurlu olsun...
-
Hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullanın. Sanırım havalı tüfekte seri üretim silahlarda son noktaya ulaştınız.
-
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin
-
Bütün arkadaşlara iyi dilekleri için teşekkür ederim. Umarım herkes hayalindeki silaha en kısa zamanda ulaşır.
-