Ortamın gereksiz yere gerildiğini düşünüyorum. Ben dürbünü 500 dolara almadım. All-clear (Adaşım) arkadaşım sağolsun fiyat konusunda epeyce yardımcı oldu. Yabancı sitelerde satılan dürbünlerin fiyatları Türkiyeye gelince en iyimser tahminle iki katına çıktığı göz önüne alınırsa ne kadar zara etmiş olabilirim ki.(Taş çatlasa 100 ytl) Buna karşın dürbünü görerek aldım. All-Clear' a verilen tepkilerin zaman zaman fazla duygusal oluğunu düşünüyorum. Kimsenin kimseyi savunması gerekmez.Sonuçta All-Clear ile her hangi bir eş-dost-akrabalık bağlantım yok. Lütfen olay Türk filmi usulü ortaya adamı alıp paslaşarak dövme durumuna gelmesin.
gerilen bişey yok bence, dürbününüz hayırlı olsun güle güle kullanın. siz sordunuz bazılarımızda fikrini belirtti. Buluşmalarımıza bekleriz.
Benim için sorun yok.Siz diye başlayıp sen diye biten bir tutar üzerine zaten konuşmak yersiz.Ben forumlarda isimlerini nadiren duyduğum kaliteli dürbün markalarını yazdım barskayla ilgili başımdan geçen olaylarıda anlattımki bence ciddi alıcılar için yararlı bir bilgi olacağı kanaatindeyim.Onun için daha fazla bir şey yazmayacağım.İyi atışlar.
bizcede sorun olmadığını yazmıştım zaten, herkez tecrübelerini paylaşacakki forumdaki bizler yeni şeyler öğreneceğiz. sayenizde Sightmark dürbünleride görmüş tanımış olacağız. Tekrar sağolun. hatta canerkeser arkadaşımız buluşmalarımıza katılabilirse dürbünü inceleme fırsatımızda olabilecektir.