evet allahtan dianam var yoksa cok daha fazla tepkı verebilirdim. önceden en iyi tüfegim optima 550 idi ama artık diana var dogru söylüyosun bende umursamıyorum artık kırılıp dökülsede cöpe atarım daha geri yollamam. demekki hatsandan agzı yanan tek ben degilmisim baskalarıda varmıs saygılar sevgiler herkeze.
HATSAN BENİ MAĞDUR ETTİ...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
açıkçası yurtiçi kargoda aynen karpuz atar gibi atıyolar kamyona, birebir şahit oldum, sinirimden velveleye verdim ortalığı, ardından müdürle konuşup hem paramı hem havalımı alıp başka kargo şirketiyle yolladım...
bu arada geçmiş olsun, bende aynı şekilde webley jaguarımı yoladım ama tertemiz bir şekilde geri döndü? tabi bilemiyorum tam durumunu sizin havalınızın..
-
ah be canım abim ben bizzat götürdüm 1.nesil patriotumu bakım yapsınlar diye cizik olmayan tüfeğimin heryerinde çizik var bu ne dedim montajta bunların olması doğal dedi çekiç izi vardı çekiçle ezilmiş gövde bende bu son hatsan alışım zaten dedim döndüm arkamı gittim bişey demedi deseydide karşılığını çok sert alırdı neyse abi senin mis gibi dianan var salla gerisini
Gerçekten ilginç bir servis zihniyeti. -
Bende mod 125 imi yolladım yayı kırılmıştı rodaj dönemi bile bitmemişti daha. Bakımını yapıp kargosunu ödeyip yollamışlardı bana 1hafta geçmemişti. Bazen neden böyle şeyler oluyor . Arkadaşımız bariz mağdur duruma düşmüş. Bende özellikle baktım tek bir çizik bile yoktu. Saygılarımla.
-
demekki ben şansızım bu konuda.
sizinde sansınız varmıs 1 haftada göndermısler tertemız tüfeginizi. daha nedenirki magdur ettıklerı sadece bende degılım bircok kısı var üzerıne cok konusuldu farumlarda. -
yeni konu açmak istemedim buradan sorayım
1-hatsanın fabrikasına tüfek gönderirken kargo ücretini karşılıyorlarmı.
2-Garanti kapsamında yaptırmak istiyorum fakat garanti belgelerini bulamıyorum garantisi bitmedi daha bu şekilde kabul ederlermi tüfek üzerindeki seri numarasıyla.
3-Hangi kargoyla gönderecez.bilgisi olan yazarsa sevinirim.
-
1-kargo ücretini kendin ödüyorsun sana geldiğinde anlaşmalı oldukları aras ile indirimli gelir yarı fiyatı
2-telefon ile görüş seri numarası orda kayıtlıdır garanti kapsamınada alabilirler
3-aras kargo
hatsan yedek parça ve servis konusunda beni hiç mahçup etmedi sorunlarını telefon ile görüşüpde bildirsen daha hızlı sonuca ulaşırsın
kolay gelsin -
Teşekkürler detaylı bilgi için yarın telefonla arayacağım.
-
HATSAN servis bakımından iyi bir firima sanıyordum hep ancak
aynen bu durumu bende yaşıyorum ilgisiz alkasız insanların pek çok olduğunu görmüş oldum fabrikada
Alıntı sahibi "MADMAX" hatsan önce mağdur eder sonra memnun etmeye çalışır. en sonunda pişman eder sonra tövbe edersin bu işlem bu kademelerden oluşur daha güzel özetlenemezdi. -
hatsan önce mağdur eder sonra memnun etmeye çalışır. en sonunda pişman eder sonra tövbe edersin bu işlem bu kademelerden oluşur
Bu yoruma koptum
-
Abi nerden buldun bu konuyu?
-
- Resmi Gönderi
Konuyu birazdan uçurcam ondan konu hotlatıyor
-
Vallahi kasıtlı aramadım muratım ...Hatsanın birtek yaylılarıyla aram iyi mod 55s-95 konulara arama yaptırırken denk geldim
-
Konuyu birazdan uçurcam ondan konu hotlatıyor
Görende essah sanır yok vallaha,denk geldi sadece
-
Kargoların taşıdıkları ürünleri telef ettikleri aşikar bir sorun fakat mengene izini de kargocu yapmış değildir ellaaam
-